نماد آخرین خبر

گوجه شکم پر سوليکو

منبع
بروزرسانی
گوجه شکم پر سوليکو

کتاب کاله/ در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه گوجه شکم پر سوليکو را به شما آموزش دهيم. اين غذا علاوه بر رنگ و لعاب و طعم بي‌نظيرش، به خاطر داشتن ويتامين a و c، اسيد فوليک، بتا کاروتن و مقدار کمي ويتامين‌هاي گروه B در گوجه فرنگي، سرشار از خاصيت است.

مواد لازم براي تهيه گوجه شکم پر سوليکو
سوسيس فرانکفورتر (خرد شده) يک بسته نيم کيلوگوجه فرنگي فلفل دلمه‌اي (خرد شده) يک عدد پنير پيتزا۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه گوجه شکم پر سوليکو

مرحله اول
ابتدا فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد. سر گوجه فرنگي‌ها را برش دهيد و داخل آن‌ها را به آرامي تخليه کرده و کنار بگذاريد. سر گوجه فرنگي‌ها را دور نريزيد تا هنگام سرو کردن آن‌ها را روي دلمه‌ها قرار دهيد

مرحله دوم
در يک ظرف، سوسيس فرانکفورتر سوليکو و فلفل دلمه اي‌هاي خرد شده، گوجه فرنگي‌هاي خارج شده، نصف پنير پيتزا و مقداري نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.

مرحله سوم
گوجه فرنگي‌هاي تخليه شده را از مواد پر کرده و باقي مانده پنير را روي سطح مواد بريزيد. گوجه‌ها را داخل سيني فر بچينيد و سيني را داخل فري که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقيقه قرار دهيد. در اين مدت هر چند دقيقه يک بار به فر سر بزنيد.

مرحله چهارم
بعد از ۱۵ دقيقه، سيني را از فر خارج کرده و منتظر بمانيد تا دلمه‌ها کمي خنک شوند. دلمه‌ها را در ظرفي مناسب سرو کرده و سر گوجه فرنگي‌ها را روي آن‌ها قرار دهيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar