طرز تهيه پاستا با سس پنير و سير سوخاري

غذالند/ پاستا يکي از غذاهاي محبوب و خوشمزه در ميان ايرانيان و مردم جهان است. در اين پست سعي کرده ايم دستور پخت يک نوع پاستا را آموزش دهيم. در پخت اين پاستا از پنير و سير به صورت سوخاري استفاده شده است. همانطور که ميدانيد سير به صورت خام داراي بوي نامطبوعي ميباشد به همين دليل در طبخ پاستا به صورت سوخاري از آن استفاده شده است.
سير يک ماده پرخاصيت ميباشد که نميتوان از آن صرفه نظر کرد. اگر سير را تفت دهيد و يا به صورت سوخاري استفاده کنيد بوي نامطبوع آن از بين ميرود، ولي بيشتر خاصيت خود را حفظ ميکند. در نتيجه اگر ميخواهيد در غذاهاي خود از سير استفاده کنيد و بوي نامطبوع سير همراه آن نباشد ميتوانيد از اين روش استفاده کنيد. استفاده کردن سير به صورت سوخاري خيلي بهتر از مصرف نکردن آن است.
پاستا با سس پنير و سير سوخاري داراي طعمي عالي و خوشمزه است که با يکبار درست کردن و مصرف آن دوباره آن را درست ميکنيد. اگر شما نيز از خوردن پاستاهاي تکراري خسته شده ايد ميتوانيد اين پاستا را امتحان کنيد و از طعم آن در کنار خانواده خود لذت ببريد. اين غذا را ميتوانيد به عنوان يک وعده کامل نهار و يا شام استفاده کنيد.
براي تهيه اين غذا به يک سري مواد غذايي احتياج داريد که تهيه تمام آنها راحت و در دسترس ميباشد. شايد در نگاه اول تعداد مواد اوليه آن زياد باشد، ولي همين امر باعث ايجاد طعمي جديد در پاستا شده است، به طور کلي براي انواع سسها به مواد اضافه ديگري نيز احتياج داريد براي همين تعدا مواد اوليه اين پاستا زياد شده است. مک اند چيز با سس گوشت، پاستا با سس بلونز، لازانيا زيتي و اسپاگتي سوسيس از انواع پاستا ميباشد.
مواد لازم براي خرده نانهاي رويه:
- کره: ۴ قاشق غذاخوري
- خرده نان: ۲ فنجان
- ساقه پيازچه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
مواد لازم براي پاستا و سس:
- سير: ۱ بوته
- روغن زيتون: به مقدار لازم
- پاستا: ۴۵۰ گرم
- کره: ۸ قاشق غذاخوري
- آرد: ۶ قاشق غذاخوري
- شير: ۵ فنجان
- پنير چدار رنده شده: يک و نيم فنجان
- پنير پارمسان رنده شده: نصف فنجان
- پودر خردل: نصف قاشق چايخوري
- نمک: ۱ و نيم قاشق غذاخوري
- فلفل سياه: ۱ قاشق چايخوري
مراحل
براي تهيه خرده نانهاي رويه:
۱. پودر نان و پيازچه خرد شده را به مدت ۱-۲ دقيقه با کره کمي تفت دهيد تا تست شود سپس آنها را کنار بگذاريد.
تهيه پاستا و سس:
۱. فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود.
۲. بوته سير را شسته و خشک کنيد. (بوته بايد کامل باشد).
۳. يک سوم بالاي بوته سير را برش زده و به همراه بقيه سير داخل فويل گذاشته رويش روغن زيتون و نمک و فلفل زده و در فويل پيچانده و به مدت ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا کباب شود.
۴. بعد از پخت با فشار دست از قسمت پاييني بوته، حبههاي سير را از پوست جدا کرده و با چنگال آنها را پوره کنيد.
۵. پاستا را در يک قابلمه آب نمک در حال جوش نيم پز و آب کش کنيد.
۶. نصف فنجان از آب پاستا را نگه داريد.
۷. يک ظرف کم عمق به اندازهي ۳۲ * ۲۲ سانتي را با کره چرب کنيد.
۸. کره را روي حرارت ذوب کرده و آرد را با کره تفت دهيد.
۹. سپس سير له شده را به آن اضافه نموده و مخلوط نماييد.
۱۰. حدود ۱تا ۳ دقيقه تفت دهيد تا آرد طلايي شود.
۱۱. شير را به آرد اضافه نموده به مدت ۳ دقيقه مدام هم بزنيد تا به جوش آيد.
۱۲. سپس پنيرها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا مخلوط نماييد.
۱۳. ماکاروني و آبي که نگه داشته بوديد را به ترکيب اضافه کرده و مخلوط کنيد.
۱۴. سپس ترکيب را به ظرف پخت منتقل نموده و خرده نانها را رويش بپاشيد.
۱۵. در نهايت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر بگذاريد تا کاملا طلايي و برشته شود.