نماد آخرین خبر

گرفتن تلخي ليمو عماني به 3 روش آسان

منبع
ستاره
بروزرسانی
گرفتن تلخي ليمو عماني به 3 روش آسان

ستاره/ ليمو عماني يکي از طعم دهنده‌هاي پر کاربرد بوده که در طبخ برخي از غذا‌هاي ايراني مانند خورشت قيمه و قرمه سبزي بسيار مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين ميوه خشک داراي خواص فراواني است. با اين حال، استفاده نا صحيح از آن ممکن است باعث ايجاد تلخي در غذا شود، چرا که در هنگام خشک کردن و تخمير ليمو عماني به آن ترکيبات تلخ مزه‌اي افزوده مي‌شود. در اين مقاله به بيان روش‌هايي براي گرفتن تلخي ليمو عماني خواهيم پرداخت.

روش‌هاي گرفتن تلخي ليمو عماني
با استفاده از روش‌هاي زير مي‌توانيد تا حد زيادي مانع از ورود تلخي ليمو عماني به غذا شويد:
۱. خارج کردن هسته يا تخم ليمو عماني
از آنجايي که درصد بالاي از تلخي ليمو عماني به تخم‌هاي آن مربوط مي‌شود، بنابراين براي جلوگيري از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از ليمو عماني، تخم‌ هسته‌هاي آن‌ خارج شود. براي اين کار ليمو عماني را شکسته و سپس با چاقو تخم‌هاي آن را خارج کنيد.

۲. خيساندن ليمو عماني در آب ولرم
برخي از انواع ليمو عماني با وجود خارج کردن هسته هايشان باز هم طعم تلخي در خود دارند. براي گرفتن تلخي آن‌ها مي‌توانيد ليمو‌ها را براي مدت نسبتاً کوتاهي در آب ولرم خيسانده و سپس آن‌ها را بشوييد و در غذا بريزيد.
۳. جوشاندن ليمو عماني
يکي ديگر از روش‌هاي گرفتن تلخي ليمو عماني، جوشاندن آن در آب براي چند دقيقه و دور ريختن آب آن است. پس از اين کار مي‌توانيد از ليمو‌هاي جوشيده شده در غذا استفاده کنيد.
نکات مهم
براي آنکه تلخي پوست و محتويات داخل ليمو عماني کمتر وارد غذا شود، قبل از ريختن آن در غذا بهتر است به جاي شکستن، روي آن‌ها چند سوراخ کوچک ايجاد کنيد.
سعي کنيد ليمو عماني‌ها را در دقايق آخر پخت غذا در آن بريزيد چرا که زود انداختن آن‌ها باعث مي‌شود غذايتان بيش از حد طعم ليمو عماني به خود بگيرد.
حرف آخر
علاوه بر استفاده از ليمو عماني به صورت کامل و درسته، از پودر آن نيز به عنوان يکي از ادويه‌هاي پر استفاده در برخي از غذا‌هاي ايراني استفاده مي‌شود. در صورت تمايل به استفاده از ليمو عماني بهتر است با روش‌هاي ذکر شده در اين مطلب، تلخي آن تا حد زيادي گرفته شود. 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره