کوکپد/ گنولیا یا ماگنولیا اسم یک گل زیبا و البته یک دسر خوشمزه و مشهور است. دسر مگنولیا از جمله پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین پودینگ‌های دنیاست . یک دسر مجلسی و در عین حال ساده، کم هزینه و خوشمزه با شیر و خامه و میوه که برای سرو در مهمانی و تولد یا یک وعده مقوی برای عصران کوچکترها و بزرگ‌ترها یک گزینه ایده‌آل است.
مواد لازم برای  ۳ نفر
2 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری شکر
1 و ½ قاشق غذاخوری آرد سفید
3 عدد خرمالو رسیده پوره شده
1 قاشق غذاخوری عسل
1/2 قاشق چایخوری وانیل
100 گرم خامه صبحانه (اختیاری)
1/2 بسته بیسکویت پتی بور
مراحل
شیر را در یک قابلمه بریزید ، نشاسته ذرت، آرد، شکر و وانیل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا روان و یکدست شود و به غلظت فرنی برسد.
این فاصله بیسکوییت‌ها را در غذاساز پودر کنید. وقتی مایه پودینگ مگنولیا به غلظت فرنی رسید خامه را هم اضافه کنید. (خامه اختیاری است که من نریختم) مایه دسر را در این مرحله با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا یکدست شود و گلوله گلوله نباشد.
در ظرف‌های مورد نظر برای سرو دسر ابتدا یک لایه پودینگ مگنولیا بریزید سپس پوره خرمالو را با یک قاشق عسل مخلوط کنید و روی پودینگ بریزید دوباره مایه پودینگی مگنولیا را اضافه کنید. روی دسر را با بیسکویت پودر شده بریزید بعد تزیین کنید داخل یخچال بگذارید.
بهتر است دسر پودینگی مگنولیا را چند ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی خودش ا بگیرد و طعم بهتری پیدا کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar