دسر مگنوليا خرمالو

کوکپد/ گنوليا يا ماگنوليا اسم يک گل زيبا و البته يک دسر خوشمزه و مشهور است. دسر مگنوليا از جمله پرطرفدارترين و خوشمزهترين پودينگهاي دنياست . يک دسر مجلسي و در عين حال ساده، کم هزينه و خوشمزه با شير و خامه و ميوه که براي سرو در مهماني و تولد يا يک وعده مقوي براي عصران کوچکترها و بزرگترها يک گزينه ايدهآل است.
مواد لازم براي ۳ نفر
2 ليوان شير
2 قاشق غذاخوري سر پر نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوري شکر
1 و ½ قاشق غذاخوري آرد سفيد
3 عدد خرمالو رسيده پوره شده
1 قاشق غذاخوري عسل
1/2 قاشق چايخوري وانيل
100 گرم خامه صبحانه (اختياري)
1/2 بسته بيسکويت پتي بور
مراحل
شير را در يک قابلمه بريزيد ، نشاسته ذرت، آرد، شکر و وانيل را اضافه کنيد و روي حرارت ملايم گاز بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا روان و يکدست شود و به غلظت فرني برسد.
اين فاصله بيسکوييتها را در غذاساز پودر کنيد. وقتي مايه پودينگ مگنوليا به غلظت فرني رسيد خامه را هم اضافه کنيد. (خامه اختياري است که من نريختم) مايه دسر را در اين مرحله با همزن برقي يا دستي هم بزنيد تا يکدست شود و گلوله گلوله نباشد.
در ظرفهاي مورد نظر براي سرو دسر ابتدا يک لايه پودينگ مگنوليا بريزيد سپس پوره خرمالو را با يک قاشق عسل مخلوط کنيد و روي پودينگ بريزيد دوباره مايه پودينگي مگنوليا را اضافه کنيد. روي دسر را با بيسکويت پودر شده بريزيد بعد تزيين کنيد داخل يخچال بگذاريد.
بهتر است دسر پودينگي مگنوليا را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا حسابي خودش ا بگيرد و طعم بهتري پيدا کند.