برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

دستور تهيه نوشيدني انار و زنجبيل

منبع
بروزرسانی
دستور تهيه نوشيدني انار و زنجبيل

شورو شيرين /امروز قصد داريم شما با دستو ر تهيه وافل بلژيکي آشنا کنيم.

مواد لازم

آب انار.......  ۲۵۰ ميلي ليتر (۱ پيمانه)

آبليمو.....  ۲ قاشق چايخوري

شکر.....  يک سوم پيمانه (حدود ۶۰ گرم)

زنجفيل تازه (خرد کرده) ........  ۱ تکة ۵ سانتيمتري

برش‌هاي ليمو براي تزئين....  به ميزان لازم

دانة انار براي تزئين ....  به ميزان لازم

روش تهيه

همة مواد لازم را در ظرف مناسبي بريزيد و ۵-۸ دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد. آن‌گاه صبر کنيد تا نوشيدني خنک شود. سپس آن را صاف کنيد و در هر ليوان، قدري از اين نوشيدني بريزيد. حالا ليوان‌ها را با آب گازدار پر کنيد و نوشيدني را با يخ، برش‌هاي ليمو و دانه‌هاي انار بيارائيد.

خواص زنجبيل

زنجفيل نوعي ادويه از ريشه گياهان است. عموما در آشپزي در بسياري از غذا‌هاي آسيايي، دارو‌هاي گياهي و خاورميانه به کار مي‌رود زنجفيل از شاخه کورکومين است اين روش عموما براي درمان مشکلات روده و معده مفيد و غذايي عالي براي افرادي که رژيم بدون لکتين دارند محسوب مي‌شود، زنجفيل هم چنين ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درماني براي اختلالات سلامتي مورد استفاده قرار گيرد و زنجفيل اثرات ضد ميکروبي، آنتي اکسيداني و ضد التهابي دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar