دستور تهيه نوشيدني انار و زنجبيل
شورو شيرين /امروز قصد داريم شما با دستو ر تهيه وافل بلژيکي آشنا کنيم.
مواد لازم
آب انار....... ۲۵۰ ميلي ليتر (۱ پيمانه)
آبليمو..... ۲ قاشق چايخوري
شکر..... يک سوم پيمانه (حدود ۶۰ گرم)
زنجفيل تازه (خرد کرده) ........ ۱ تکة ۵ سانتيمتري
برشهاي ليمو براي تزئين.... به ميزان لازم
دانة انار براي تزئين .... به ميزان لازم
روش تهيه
همة مواد لازم را در ظرف مناسبي بريزيد و ۵-۸ دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد. آنگاه صبر کنيد تا نوشيدني خنک شود. سپس آن را صاف کنيد و در هر ليوان، قدري از اين نوشيدني بريزيد. حالا ليوانها را با آب گازدار پر کنيد و نوشيدني را با يخ، برشهاي ليمو و دانههاي انار بيارائيد.
خواص زنجبيل
زنجفيل نوعي ادويه از ريشه گياهان است. عموما در آشپزي در بسياري از غذاهاي آسيايي، داروهاي گياهي و خاورميانه به کار ميرود زنجفيل از شاخه کورکومين است اين روش عموما براي درمان مشکلات روده و معده مفيد و غذايي عالي براي افرادي که رژيم بدون لکتين دارند محسوب ميشود، زنجفيل هم چنين ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درماني براي اختلالات سلامتي مورد استفاده قرار گيرد و زنجفيل اثرات ضد ميکروبي، آنتي اکسيداني و ضد التهابي دارد.