طرز تهيه تاماگواياکي، سوشي تخم مرغ
بيتوته/تاماگواياکي، يا سوشي تخم مرغي يکي از سادهترين سوشيها است که هزينهي زيادي هم نميبرد. بايد در تهيهي آن دقت بسيار کرد.
مواد لازم براي تهيهي سوشي تخم مرغ:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوري
شکر ۲ قاشق غذاخوري
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه سوشي تخم مرغي:
ابتدا تخم مرغ را يکي يکي در کاسهاي کوچک بشکنيد تا از سالم بودن آن مطمئن شويد. سپس آنها در کاسهاي بزرگتر بريزيد.
اکنون آرد و شکر و نمک را به آن اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا آرد گلوله گلوله نشود.
يک تابه نچسب کوچک را روي حرارت متوسط قرار بدهيد مقداري روغن داخل آن بريزيد. اجازه بدهيد با حرارت متوسط گرم شود.
هر چه تابهاي که استفاده ميکنيد کوچکتر باشد ضخامت تخم مرغ تان بيشتر ميشود.
پس از گرم شدن مواد تخم مرغ را داخل روغن بريزيد و اجازه بدهيد بپزد و طلايي شود. سپس آن را برگردانيد تا ۲ طرف آن طلايي شود.
اجازه بدهيد خنک شود و به برشهايي با ضخامت ۱/۲ اينچ برش دهيد؛ و از آن در داخل سوشي استفاده کنيد.
اين تخم مرغها را ميتوانيد روي برنج سوشي قرار بدهيد و با جلبک دريايي آن را محکم کنيد و يا از اين تخم مرغها به همراه سبزيجات داخل برنج سوشي بپيچانيد.
طرز تهيه تاماگواياکي با رولت تخم مرغ:
مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوري
* شويو يا سس سويا نصف قاشق چايخوري
نمک سليقهاي به مقدار لازم
* شويو (سس سويا، سعي کنيد يک سوياي واقعي يا سوياي ژاپني پيدا کنيد، زيرا سسهاي سويا چيني بسيار شورتر خواهند بود)
طرز تهيه تاماگواياکي:
تخم مرغهاي خود را درون کاسه خود بشکنيد و مخلوط کنيد، سس سويا و شکر و در صورت تمايل نمک را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند.
تابهي مورد نظر خود را ترجيحا ۴ گوش باشد، را روي حرارت متوسط قرار بدهيد؛ و مقداري روغن داخل آن بريزيد و اجازه بدهيد داغ شود. سپس مواد تخم مرغي را داخل تابه بريزيد و آن را کاملا پخش کنيد، که به يک اندازه و به طور يکنواخت در تابه پخش شود و خوب بپزد.
در تابه را بگذاريد تا تخم مرغ کاملا بپزد، سپس به وسيلهي کفگيري از جلو شروع به رول کردن تخم مرغ کنيد.
اگر ميخواهيد لايههاي رولت تخم مرغ به هم بچسبند و از هم جدا نباشند، زماني که روي آن هنوز کمي نپخته است شروع به رول کردن کنيد و پس از هر دور تاباندن آن را فشار بدهيد و اجازه بدهيد پس از رول شدن کاملا بپزد.
از رولت تخم مرغ بريده شده هم ميتوانيد به تنهايي استفاده کنيد و يا حتي براي زيبايي از يک نوار باريک جلبک دريايي براي دور آن استفاده کنيد.
مقداري برنج ژاپني يا از نيم دانههاي برنج ايراني را در مقداري آب جوش بجوشانيد تا حالت له و شفته بدست بيايد. هرگز به برنج نمک يا روغن اضافه نکنيد. زيرا ميخوهيم حالت چسبندگي بگيرد. آن را آبکش کنيد و داخل قابلمه يا کاسهاي بريزيد. يک چهارم پيمانه مخلوط سرکه و نمک و ادويه را به برنج داغ اضافه کنيد و آنها را مخلوط کنيد و صبر کنيد تا برنج به دماي محيط برسد.
سپس آن را به شکل دلخواه آماده کنيد؛ و رولت تخم مرغ آماده شده را روي آن قرار بدهيد. ميتوانيد با مقداري نوار باريک جلبک دريايي دور آن دو بپيچيد که هنگام سرو نريزند و از هم جدا نشوند و خوردن آن راحتتر باشد.