نماد آخرین خبر

طرز تهيه عدسي لعابدار و خوشمزه رستوراني به سبک سنتي

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه عدسي لعابدار و خوشمزه رستوراني به سبک سنتي

باشگاه خبرنگاران/ عدسي از جمله خوشمزه‌ترين و مقوي‌ترين غذا‌هاي نوني و سنتي ايراني است. عدسي را معمولا با نان ميل مي‌کنند و با پياز داغ و ادويه‌هاي مختلف مثل پودر سير و پياز مزه‌دار مي‌کنند. عدسي يک وعده غذاي ساده و خوشمزه نوني براي ناهار و صبحانه و شام است. طرز تهيه عدسي لعابدار و خوشمزه رستوراني به سبک سنتي را در ادامه بخوانيد.

مواد لازم

جوش شيرين: ۱/۸ قاشق مرباخوري

روغن: ۵ قاشق غذاخوري

آرد: ۲ قاشق غذاخوري

۳۰۰ گرم عدس

آب گوشت يا مرغ يا سبزي: ۸ ليوان فرانسوي دسته‌دار

پيازداغ: ۲ قاشق غذاخوري

ادويه عدسي شامل: زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار کافي

طرز تهيه

روش درست کردن عدسي چندان پيچيده نيست. از ۲۴ ساعت قبل عدس را در آب و جوش شيرين خيس مي‌کنيم. در اين فاصله چند بار آب عدس‌ها را عوض کنيد. سپس آب تازه روي عدس‌ها مي‌ريزيم و مي‌گذاريم تا با مقداري زردچوبه و روغن مايع يا روغن زيتون بپزد. فوت و فن عدسي اين است که بعد از پخت عدس‌ها عدس پخته را از الک رد مي‌کنيم و همزمان آرد را در روغن سرخ مي‌کنيم و با پياز که قبلا سرخ کرده يم مخلوط مي‌کنيم. در مرحله بعد آب سبزي يا گوشت را به آن اضافه مي‌کنيم و اجازه مي‌دهيم تا روي شعله ملايم گاز خوب بپزد. در اين فاصله به پوره عدس نمک وفلفل را اضافه مي‌کنيم و اجازه مي‌دهيم تا به مدت نيم ساعت ديگر بپزد. براي تزيين روي عدسي مي‌توانيد از مقداري پيازداغ استفاده کنيد. بد نيست بدانيد کالري عدسي رژيمي در هر ليوان  دسته‌دار با مقدار روغن کم ۱۸۵ کالري است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره