کيک يخچالي يلدايي ساده براي مبتدي ها
کوکپد/ مواد لازم براي ۸ نفر
2 ليوان شير
3/4 ليوان شکر
3 ق غ پودر کاکائو
50 گرم کره
2 ق غ آرد
1/4 ق چ وانيل
3 بسته بيسکوييت پتي بور
2 ق غ خامه (اختياري)
مراحل
ابتدا شير سرد و آرد و شکر رو با هم مخلوط و حل ميکنيم تا گلوله اي از آرد نباشد بعد پودر کاکائو را ميريزيم و خوب حل ميکنيم.
مخلوط را روي حرارت ميگذاريم و هم ميزنيم تا غليظ شود(مثل فرني). بعد کره و وانيل و خامه را اضافه ميکنيم و هم زده مخلوط که شدند از روي حرارت برميداريم.(خامه قابل حذفه)
در قالب سلفون کشيده و يک بيسکوئيت برداشته و با قاشق از سس شکلاتي روي آن ميزنيم و در قالب به صورت عمودي ميگذاريم همين طور ادامه داده تا قالب پرشود.روي آن هم سس شکلاتي ميريزيم.و در يخچال به مدت ۶ تا ۲۴ ساعت ميگذاريم بماند.۲۴ ساعت بماند بسيار خوشمزه تر ميشود.
نکته مهم اينکه سس شکلاتي را که روي بيسکوئيت ها ميريزيم حتما بايد داغ باشد.اگر حين کار خنک شد کمي روي حرارت قرار دهيد.و غلظت سس هم بايد حتما مثل فرني باشد شل برنداريد.يلداتون مبارک
براي يلدايي کردن کيک اول دور تا دور اون و کمي از سطح رويي رو پودر نارگيل سبز زدم.بعد مقداري پودر نارگيل سفيد و در آخر ترافل ريز قرمز و مقداري هم شکلات چيپسي اشکي به عنوان دونه هندونه ريختم.