نماد آخرین خبر

کوردن بلو با فيله مرغ، چرخکرده يا گوشت گوساله با فر و بدون فر

منبع
بروزرسانی
کوردن بلو با فيله مرغ، چرخکرده يا گوشت گوساله با فر و بدون فر

مجله کوروش/ کوردن بلو از جمله فينگرفود‌هاي محبوب در سرتاسر دنيا با اصالت اروپايي و مشخصا فرانسوي است. کوردن بلو مرغ يا چيکن کوردن بلو به همراه کوردن بلو با گوشت پاي ثابت جشن‌ها و مهماني‌ها در سرتاسر دنياست. معناي کوردن بلو در لغت و به صورت کلمه به کلمه، روبان آبي است، اما در اصطلاح آشپزي به معناي شنيتسل گوشتي است که در يک لايه پنير و ژامبون پيچيده شده است، حالا اين گوشت مي‌تواند فيله مرغ يا گوشت گوساله و يا حتي گوشت چرخکرده مرغ باشد. ۳ طرز تهيه کوردن بلو مرغ با فيله مرغ يا مرغ چرخکرده و يا فيله گوشت گوساله را در ادامه بخوانيد.

مواد لازم براي ۴ نفر
سينه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲ عدد
نمک: ¼ قاشق مرباخوري
زردچوبه: ½ قاشق چايخوري

زعفران دم کرده: ۱ قاشق چايخوري
فلفل سياه تازه و آسياب شده: ۱/۸ قاشق مرباخوري
پياز خرد شده: ۱ عدد
پنير گودا: ۶ ورقه
ژامبون: ۴ ورقه
پودر نان سوخاري: ½ ليوان فرانسوي دسته‌دار
پنير چدار رنده شده: به مقدار دلخواه

طرز تهيه
ابتدا فر را روشن کنيد و در دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت يا ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد تا گرم شود. يک سيني فر ترجيحا ۱۸ در ۲۸ سانتي‌متري را با اسپري روغن بپاشيد و کنار بگذاريد. ۲ عدد سينه مرغ بدون پوست و استخوان را از وسط برش بزنيد تا برش‌هايي با ضخامت حدود ۲ سانتي‌متر داشته باشيد، سپس با بيفتک کوب کمي بکوبيد تا پهن شود. هر دو طرف برش‌هاي سينه مرغ را با نمک و فلفل سياه مزه‌دار کنيد و به مدت ۲ ساعت در پياز خرد شده و زردچوبه و در صورت دلخواه مقداري زعفران آب کرده بخوابانيد تا مزه‌دار شود.
سپس وسط هر برش يک ورقه پنير گودا و سپس يک ورقه ژامبون بگذاريد و آن را رول کنيد. براي اين‌که رول ثابت بماند يک خلال دندان از وسط آن رد کنيد. حالا هر رول را خوب در پودر سوخاري بغلتانيد و در صورت دلخواه در اواسط پخت روي آن‌ها مقداري پنير چدار رنده شده بريزيد. رول‌ها را در سيني فر بچينيد و در طبقه وسط فر بگذاريد. ۲۵ الي ۳۰ دقيقه زمان براي پختن کوردن بلو در فر کافي است. بعد از پخت خلال دندان را از رول بيرون بياوريد و بلافاصله با انواع سس از کچاپ گرفته تا سس قارچ و يا هر نوع سس و ديپ ديگري که دوست داريد سرو کنيد.


طرز تهيه کوردن بلو بدون فر در ماهيتابه
اگر فر نداريد در يک ماهيتابه گود مقداري روغن بريزيد و وقتي روغن خوب داغ شد در روغن داغ سرخ کنيد. براي اين کار بايد يک عدد زرده تخم مرغ را خوب هم بزنيد و بعد از غلتاندن کوردن بلو در آرد سوخاري آن را در يک زرده هم بغلتانيد (۲ بار اين کار را تکرار کنيد)، سپس در روغن داغ سرخ کنيد.

طرز تهيه کوردن بلو با گوشت چرخ کرده مرغ
براي درست کردن کوردن بلو با گوشت چرخ کرده مرغ ابتدا سينه مرغ را چرخ کنيد و با پياز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد تا چسبناک شود. يک عدد کيسه فريزر را باز کنيد، گوشت چرخ کرده مرغ را روي کيسه فريزر پهن کنيد، وسط آن پنير گودا و ژامبون بگذاريد تا پر شود سپس به همان صورت رول کنيد و چند ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. سپس در يک ماهيتابه مناسب مقداري روغن بريزيد (مقدار روغن کم نباشد) و وقتي داغ شد با احتياط رول را از کيسه فريزر بيرون بياوريد و در ماهيتابه بگذاريد تا سرخ شود. يک طرف رول که سرخ شد به آرامي آن را برگردانيد تا طرف ديگر سرخ شود. سپس با يک چاقوي تيز کوردن بلو را به صورت رولت برش بزنيد و گرم سرو کنيد. مي‌توانيد مقداري پودر پنير پارمزان روي رول کوردن بلو بپاشيد.

طرز تهيه کوردن بلو با گوشت گوساله
طرز تهيه کوردن بلو با گوشت گوساله درست شبيه درست کردن کوردن بلو با فيله مرغ است. حتما فيله گوساله را با بيفتک کوب خوب بکوبيد تا يک برش نازک به دست بياوريد. به همان ترتيب گوشت را چند ساعت مزه‌دار کنيد، با پنير و ژامبون رول کنيد و در روغن داغ سرخ کنيد يا در فر بپزيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره