صبحانه/ املت توپر، صبحانه گرم و دلچسب ويژه روزهاي سرد

اکالا بلاگ/ اين املت تايلندي از نظر طعم کمي شرين و تندي و شيريني مواد داخل املت بسيار دلپذير و خوش طعم و لذيذ خواهد شد.
مواد لازم املت توپر:
تخم مرغ زده شده 4 عدد
نمک به اندازه لازم
روغن مايع 2 قاشق سوپ خوري
مواد داخل املت:
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
پياز کوچک 1 عدد
سير خرد شده 2 حبه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
شکر يک قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خرد شده 2 عدد
گشنيز خرد شده يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به اندازه لازم
فلفل قرمز ريز شده يک عدد
چطور بپزيم:
در ابتدا تابهاي را انتخاب کنيد اگر تفلون و نچسب باشد بهتر است. پياز و سير خرد شده را با در تابه بريزيد و حرارت متوسط را به مدت 3 الي 4 دقيقه يا تا زماني که پياز نرم شود تفت دهيد.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و با پياز تفت دهيد و بمدت 8 الي 10 دقيقه تفت داده تا سرخ و کمي قهوه اي شود.
زماني که گوشت کمي برشته شد نمک و فلفل، شکر و گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد. حرارت اجاق گاز را کم کنيد و اجازه دهيد گوشت با آب گوجه فرنگي پخته و مخلوط و غليظ شود. گشنيز و فلفل قرمز را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. سپس آن را از روي حرارت برداريد و در ظرف را بگذاريد تا گوشت گرم بماند. براي تهيه املت، تخم مرغ ها را در ظرف گودي بشکنيد و به اندازه کافي به آن نک اضافه کنيد.
روغن را در تابه نچسبي داغ کنيد. نيمي از مخلوط تخم مرغ ها در روغن داغ بريزيد و بلافاصله تابه را برگردانيد تا تخم مرغ به صورت لايه نازکي روي سطح تابه قرار بگيرد. اجازه دهيد تخم مرغ ها به صورت لايه نازکي روي سطح تابه قرار بگيرد.
تخم مرغ ها را روي حرارت متوسط اجاق گاز با در بسته قرار دهيد تا زير آن رنگ طلايي به خود بگيرد. سپس نيمي از مخلوط گوشت را در مرکز لايه تخم مرغ بريزيد و لبه هاي آن را با استفاده از قاشق و چنگال روي گوشت تا کنيد تا به صورت يک بقچه مربع شکل در آيد.
املت پيچيده شده را در ظرفي مناسب براي سرو غذا منتقل کنيد و اين مراحل را با باقيمانده تخم مرغ و مخلوط گوشت تکرار کنيد.<a href="https://blog.okala.com/breakfast-menu/"> </a>