نماد آخرین خبر

نهار/ طرز تهيه پاستاي ريحان؛ طعم و عطر فوق‌العاده‌اي که غافلگيرتان مي‌کند

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
نهار/ طرز تهيه پاستاي ريحان؛ طعم و عطر فوق‌العاده‌اي که غافلگيرتان مي‌کند

همشهري آنلاين/ پاستا و ماکاروني يکي از غذاهاي مورد علاقه ما ايرانيان است. اين غذاي لذيذ به شيوه‌هاي گوناگون درست مي‌شود که يکي از آنها با استفاده از سس ريحان است. در ادامه با طرز تهيه پاستاي ريحان آشنا شويد.
پاستاها آنقدر متنوعند که هيچ‌وقت تکراري نمي‌شوند. يکي از جذاب‌ترين پاستاها پاستاي ريحان است که عطر و طعم بي‌نظيري دارد.


چي لازم داريم:
کره: يک قاشق غذاخوري

پياز متوسط (خردشده): يک عدد

سير (رنده‌شده): دو تا سه حبه

ريحان تازه (خردشده): يک فنجان

سبزيجات خشک به انتخاب خودتان (ريحان، رزماري، آويشن، مريم‌گلي): يک قاشق غذاخوري

خامه صبحانه: يک فنجان

آب‌ليمو: يک يا دو قاشق غذاخوري

نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم

پاستا (پخته‌شده): ۵۰۰ گرم


طرز تهيه و دستور پخت پاستا با سس ريحان:

۱. کره را در ماهيتابه‌اي بيندازيد تا آب شود، سپس پياز خردشده را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد تا نرم و طلايي شود.

۲. سير رنده‌شده، ريحان و سبزيجات خشک را اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد. ۳۰ ثانيه ديگر صبر کنيد.

۳. خامه صبحانه را اضافه کنيد و بگذاريد ۶ تا ۷ دقيقه بجوشد تا خوب نرم شود.

۴. ترکيبات سس پاستا را درون مخلوط‌کن بريزيد تا خوب هم بخورد.

۵. سس را درون ماهيتابه برگردانيد و به آن آب‌ليمو و نمک و فلفل سياه بيفزاييد و بگذاريد کمي ديگر بجوشد. اکنون سس پاستا آماده است.

۶. در يک قابلمه بزرگ، مقداري آب بريزيد. وقتي جوش آمد پاستا را به آن بيفزاييد؛ وقتي پاستايتان نرم شد، محتويات قابلمه را درون آبکش بريزيد.

۷. پاستا را دم نکنيد، بلکه آن را با سس مخلوط کنيد. حالا مي‌توانيد آن را ميل کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره