logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

بهترين دستور براي پخت ته انداز مرغ زعفراني مجلسي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ دستور براي پخت ته انداز مرغ خوشمزه و مجلسي
واسه نيم کيلو برنج دوتا پياز متوسط را ريز خرد وتوي چند قاشق روغن تفت دهيد تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهيد بعد زردچوبه وفلفل سياه ونمک زده بعداب يه ليموي تازه، مراقب باشيد اضافه بيشتر نريزيد که ترشي غالب بشه  بعد درب تابه را بذاريد با حرارت کم تا مرغ حسابي مزه دار بشه، حدود 15دقيقه کافيه
برنج را کمي دانه تر آبکش کنيد و کف قابلمه روغن وزعفران بريزيد، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توي قابلمه بذاريد و روشون برنج بريزيد کمي با پشت کفگير فشرده کنيد ودم کنيد  واگر دوست داشتيد قالبي برگردونيد نگران نباشين، دسته هاي قابلمه هم داغ نمي شه که دستتونو بسوزونه

از صفحه آشپزي ايراني

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره