نماد آخرین خبر

کيک تولد برفي شکلاتي خوشمزه با رنگ و بوي زمستان

منبع
بروزرسانی
کيک تولد برفي شکلاتي خوشمزه با رنگ و بوي زمستان

کتاب کاله/ تهيه يک کيک تولد خوشمزه و زيبا به نظر کار سختي است اما با روش زير شما در کمتر از يکساعت مي‌توانيد يک کيک تولد برفي شکلاتي خوش طعم براي دوستانتان تهيه کنيد. طرز تهيه اين کيک تولد برفي همراه با ويديو است که مراحل ساده آن را کاملا به شما نمايش مي‌دهد. در اين دستورالعمل سعي کرديم تمام نکات ريز و درشت تهيه اين کيک تولد زمستاني را براي شما بازگو کنيم. در ادامه با ما همراه باشيد.

چي لازم داريم:
آرد سفيد معمولي200 گرم
سفيده تخم مرغ12 عدد
زرده تخم مرغهشت عدد
شکر ساييدهيک و يک سوم پيمانه
نمکنصف قاشق چاي‌خوري
بيکينگ پودريک قاشق چاي‌خوري
شکلات تخته‌اي آب شدهيک و نيم پيمانه
مينارين قنادي پمينا کاله450 گرم
خامه قنادي سوليانو پمينا کاله خريد آنلاين450 گرم

چطور بپزيم:
مرحله اول
براي تهيه اين کيک تولد برفي خوشمزه ابتدا بايد کيک اسفنجي آن را تهيه کنيد. اگر در خانه فر نداريد مي‌توانيد يککيک اسفنجي بدون فر تهيه کنيد.
براي شروع سفيده تخم مرغ را بزنيد تا خوب کف کند و خامه‌اي شکل شود. سپس درون کاسه‌اي تميز 200 گرم آرد سفيد معمولي الک شده را به همراه يک دوم قاشق چاي‌خوري نمک و يک قاشق چاي‌خوري بيکينگ پودر مخلوط کنيد و هم بزنيد. شکر ساييده شده را نيز به مواد داخل کاسه اضافه کنيد.
مرحله دوم
زرده تخم مرغ را با کمي شکر ساييده شده هم بزنيد تا تغيير رنگ دهد. سپس ترکيب آرد، شکر،  بيکينگ پودر و نمک را با زرده و سفيده تخم مرغ مخلوط کنيد و آرام آرام هم بزنيد تا مواد کيک شما کاملا يکدست شود. حالا براي اينکه کيکي شکلاتي و خوشمزه داشته باشيد نيم پيمانه شکلات تخته‌اي آب شده را به مايه آماده کيک خود اضافه کنيد.
مرحله سوم
فر را روشن و روي 170 درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد. مايه آماده را داخل قالب کيکي که کف آن را از قبل چرب کرده‌‌ايد بريزيد و به مدت 60 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا خوب پخته شود. بعد از بيرون آوردن قالب از فر، صبر کنيد تا کيک کمي خنک شود. سپس آن را روي يک ظرف ديگر برگردانيد و منتظر بمانيد تا از قالب جدا شود. کيک اسفنجي شکلاتي خود را به صورت افقي به سه قسمت مساوي تقسيم کنيد.
مرحله چهارم
450 گرم مينارين قنادي را با 450 گرم خامه قنادي سوليانو مخلوط و براي 15 دقيقه ويپ کنيد. هم زدن خامه‌ها ابتدا بايد با دور کند باشد و زماني که خامه فرم يکدستي پيدا کرد تند شود. اين ترکيب باعث فرم‌دهي و طعم بهتر کيک تولد برفي شما خواهد شد. توجه کنيد که خامه شما زماني آماده است که از ليسک جدا نشود.
مرحله پنجم
پس از اينکه خامه شما آماده شد آن را در قيف قنادي بريزيد و روي يکي از سه تکه کيک اسفنجي را با آن کاملا بپوشانيد و تکه بعدي را روي کيک قرار دهيد. همين پروسه را مجددا براي تکه بعدي کيک نيز تکرار کنيد. حالا نوبت خامه کشي است. دور تا دور کيک خود را با خامه بپوشانيد و با ليسک مخصوص قنادي صاف کنيد.
مرحله ششم
با استفاده از قيف قنادي روي کيک خود را با يک پيمانه شکلات تلخ آب شده کاملا بپوشانيد و با ليسک سطح کار را صاف کنيد. اجازه دهيد تا شکلات روي کيک تولد شما خشک شود. حالا مي‌توانيد کيک تولد برفي خود را با انار و چند شاخه رزماري تزئين کنيد. کيک تولد شما آماده است، نوش جان!

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره