طرز تهيه چيپس اسفناج پخته ايتاليايي؛ترد و مقوي
شبکه آشپزي/ در گزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه چيپس اسفناج پخته ايتاليايي آشنا کنيم.
مواد لازم:
۲ فنجان اسفناج تازه (برگهاي بزرگ و سالم را انتخاب کنيد)
مقدار اندکي روغن زيتون فرا بکر
ادويه ايتاليايي
نمک
طرز تهيه
دماي فر را به ۱۶۰ درجهي سانتيگراد برسانيد.
اسفناج را داخل يک کاسهي بزرگ قرار دهيد.
چند قطره روغن زيتون روي آن بريزيد و با دست، برگهاي اسفناج را کاملا به روغن آغشته کنيد.
روغن بيش از اندازه به اسفناج نزنيد، زيرا باعث ميشود برگهاي اسفناج داخل فر به اندازهي مطلوب ترد نشوند.
روي برگها مقداري نمک و ادويهي ايتاليايي بريزيد.
تکهاي از اسفناج را بچشيد تا مطمئن شويد به اندازهي کافي ادويه به آن اضافه کردهايد (البته نبايد بيش از اندازهي ادويه نيز به کار ببريد).
اسفناجها را در يک لايه روي سيني فر بچينيد (برگها نبايد روي هم قرار بگيرند). پيش از آن، روي سيني فر کاغذ روغني بکشيد يا کف آن را کمي چرب کنيد.
اسفناجها را به مدت ۸ دقيقه داخل فر قرار دهيد. بعد از ۸ دقيقه، اسفناجها را بررسي کنيد، اگر به اندازهي کافي ترد نشده بودند، ميتوانيد آنها را چند دقيقه بيشتر داخل فر قرار دهيد.