املت شاپوري؛ املت اصيل قهوه خانه هاي گيلاني
آخرين خبر/ اين بار ميخوام ببرمتون تو دل گيلان با يک املت معروف قهوه خونه اي که شاپور قهوه چي براي اولين بار تو قهوه خونه اش اين املت و براي مشترياش سرو کرد و اين روزها يک عالمه طرفدار پيدا کرده املت لوبيا يا شاپوري يک املت مشتي و خوشمزه
براي درست کردن اين املت چندتا نکته هست تا بشه اون املت قهوه خونه اي گيلان
اول از همه رب رو خوب تفت بدين بعد از اون تخم مرغ ها رو اضافه کنيد و سفيد اون رو با رب هم بزنيد اگر دوست داشتيد زرده رو هم ترکيب کنيد اگر که نه مثل من بزاريد خوشگل باقي بمونه
بعد از اون نوبت به خوراک لوبيا ميرسه که از قبل آماده کردين يا از کنسرو اون استفاده کنيد بهترين لوبيا، لوبيا چيتي محلي هست اما خوب لوبيا چيتي معمولي هم کارتون رو راه ميندازه در پاره اي موارد ديده شده که از لوبيا کشاورزي هم استفاده ميشه ولي بيشتر همون چيتي طرفدار داره
نکته اين هست که لوبيا نبايد آب داشته باشه
املت رو بايد بزنين کنار بعد لوبيا رو يک طرف ظرف بريزيد ولي من دورش ريختم
در آخر نوبت فلفل سياه، گلپر، نمک و روغن زيتون و آب نارنج هست که بريزيد روي املت و حسابي ازش لذت ببريد
از صفحه علي سينا اکبري