نماد آخرین خبر

ميزاردور/ آموزش دسر روکر موز ايتاليايي بسيار خوشمزه و شيک

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
ميزاردور/ آموزش دسر روکر موز ايتاليايي بسيار خوشمزه و شيک

باشگاه خبرنگاران/ روکر يک دسر خوشمزه ايتاليايي است که ظاهر و طعم فوق‌العاده‌اي دارد و براي دورهمي‌هاي خانوادگي و پذيرايي از مهمان‌ها بسيار مناسب است. دسر روکر انواع مختلف دارد از روکر سيب و انار گرفته تا روکر شکلاتي. درست کردن اين دسر علي‌رغم مواد اوليه زيادي که دارد، اگر دقيق و درست انجام شود هم بسيار ساده است و هم بسيار شيک و لذيذ است. در اين مقاله مي‌توانيد طرز تهيه دسر ايتاليايي روکر موز و ژله را در ادامه ياد بگيريد.

به چه موادي نياز داريم :

ژله موز: ۱ بسته

پودر ژلاتين: ۳ قاشق غذاخوري

آب سرد: نصف ليوان

تخم مرغ: ۱ عدد

چيپس شکلات: نصف ليوان فرانسوي دسته‌دار

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

پنير خامه‌اي يا پنير ماسکارپونه: ۱۵۰ گرم

شکر: يک ليوان فرانسوي دسته‌دار

گردوي خرد شده: نصف ليوان فرانسوي دسته‌دار

نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري

شير: ۲ ليوان فرانسوي دسته‌دار

موز: ۲ عدد

طرز تهيه:

در اولين مرحله از طرز تهيه دسر ايتاليايي روکر موز و ژله بايد ژله موز را با ۱/۵ ليوان فرانسوي آب جوش ترکيب کنيد. مواد را به روش بن ماري و روي بخار کتري بگيريد و آن قدر هم بزنيد تا ژله به خوبي در آب حل شود. حالا قالبي را که دوست داريد روکر را در آن درست کنيد، کمي چرب کنيد. يک موز را به صورت حلقه‌اي برش دهيد و داخل ظرف ژله بچينيد. سپس ژله را داخل آن بريزيد. قالب را در يخچال قرار دهيد تا ژله به خوبي بسته و سفت شود. استفاده از موز در اين مرحله بيشتر جنبه تزئيني دارد و شما مي‌توانيد آن را حذف کنيد.

در دومين مرحله از آموزش دستور تهيه دسر ايتاليايي روکر موز و ژله بايد ۳ قاشق غذاخوري ژله را با آب سرد ترکيب کنيد و روي بخار آب جوش بگيريد و به طور مرتب هم بزنيد تا پودر ژله در آب حل شود. حال شکر و شير و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنيد و داخل يک قابلمه مناسب بريزيد و با شعله ملايم روي گاز قرار دهيد. تخم مرغ‌ها را با کمک همزن بزنيد و بعد از اينکه مواد کمي گرم شد، به آن اضافه کنيد و مواد را به طور مرتب هم بزنيد.

در اين مرحله از طرز تهيه دسر ايتاليايي روکر موز و ژله بايد بعد از اينکه مواد دسر به جوش آمد، ژلاتين حل شده در آب را به مواد اضافه کنيد و مواد را آن قدر هم بزنيد تا غليظ شوند. هر زمان که غلظت مواد مانند فرني شد، شعله گاز را خاموش کنيد. پنير خامه‌اي و خامه را به وسيله همزن با هم ترکيب کنيد و سپس به مواد دسر اضافه کنيد و کمي هم بزنيد تا مخلوط شوند. حالا گردوي خرد شده، چيپس شکلات و موز خرده شده را به مواد دسر اضافه کنيد.

در آخرين مرحله از طرز تهيه دسر ايتاليايي روکر موز و ژله بايد بعد از اينکه مواد دسر آماده شد و ژله موز در يخچال سفت شد، مواد دسر را روي ژله موز بريزيد. قالب را براي چند ساعت در يخچال قرار دهيد و بعد از اينکه مواد سفت شدند، به آرامي کناره‌هاي دسر را از قالب جدا کنيد و آن را در ظرف مناسب برگردانيد.

نکات و فوت و فن‌هاي طرز تهيه دسر روکر موزي و ژله:

براي داخل مواد دسر مي‌توانيد در کنار گردو، موز و شکلات خرد شده از بيسکويت‌هاي خرد شده نيز استفاده کنيد. بيسکويت پتي بور گزينه خوبي براي اين دسر است. فقط توجه داشته باشيد اگر از بيسکويت در دسر روکر استفاده مي‌کنيد، حتماً اجازه دهيد مواد کمي سرد شود و بعد بيسکويت را اضافه کنيد تا له نشود.

براي خارج کردن دسر از قالب مي‌توانيد قالب را براي حدود ۱۰ ثانيه در آب گرم قرار دهيد و يا لبه‌هاي دسر را با استفاده از چاقو به آرامي جدا کنيد و سپس داخل ظرف مناسب برگردانيد.

شما مي‌توانيد دسر روکر را با هر طعم و ميوه‌اي که دوست داريد تهيه کنيد.

مي‌توانيد اين دسر را به صورت ليواني و تک نفره نيز تهيه کنيد، براي اين کار بايد ابتدا لايه کرمي روکر را آماده کنيد و تقريباً ۳ ساعت صبر کنيد تا کرم دسر سفت شود، و بعد ژله را روي آن بريزيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar