آموزش طرز تهيه پيتزا رولي يک غذاي ساده و محبوب
آخرين خبر/ طرز تهيه پيتزا رولي
مواد خمير
500 گرم آرد
300 ميلي ليتر آب ولرم
7 گرم خمير مايه فوري
1 قاشق چايخوري شکر
1/2 قاشق چايخوري نمک
مواد سس
3_4 قاشق غذاخوري سس کچاپ
1/2 قاشق چايخوري اورگانو يا آويشن
1 قاشق غذا خوري روغن زيتون
مواد مياني
سوسيس و ژامبون
پنير پيتزا
اينستاگرام من
طرز تهيه:
براي آماده سازي خمير،در يک کاسه شکر،آرد الک شده بريزيد بعد نمک،خمير مايه را اضافه کنيد و مواد را با هم مخلوط کنيد سپس کم کم آب ولرم را اضافه کرده و خمير را جمع کنيد ،براي چند دقيقه ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد و يک خمير نرم و لطيف داشته باشيد،خمير را دريک کاسه چرب شده ،گذاشته و روي ان را بپوشانيد در محيط گرم براي 1 ساعت استراحت دهيد(ترجمه از اشپزي_خلاق) ،سپس روي سطح کار آرد بپاشيد،خمير را ورز دهيد تا پف آن گرفته شود،و روي سطح کار با وردنه پهن کنيد،در يک کاسه سس کچاب،اورگانو و روغن زيتون را مخلوط کنيد و با برس روي خمير بماليد ،بعد سوسيس،کالباس و پنير پيتزا را بريزيد و خمير را رول کنيد و به برش ها يک اندازه تقسيم کنيد، ظرف پخت را چرب کنيد و رو ل ها را کف ظرف بچينيد،با زرده ي تخم مرغ رومال کنيد و در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه براي مدت تقريبي 20_30 دقيقه،يا تا زمانيکه روي پيتزا برشته و طلايي شود،قرار دهيد،نوش جان
ترجمه از صفحه آشپزي خلاق
.