طرز تهيه کيمچي؛ خوراک جذاب کرهاي

ايرنا/ کيمچي خوراک تخمير شده کرهاي است که به کمک سبزيجات و ادويههاي گوناگون تهيه ميشود.
مواد لازم براي تهيه کيمچي:
کلم چيني: يک عدد
پيازچه خلال شده: يک پيمانه
ترب سفيد خلال شده: يک پيمانه
پودر فلفل چيلي: يک پيمانه
نمک: نصف پيمانه
سير رنده شده: دو حبه
زنجبيل رنده شده: يک قاشق مربا خوري
آب: يک پيمانه
۱. کلم چيني را از وسط به دو نيم تقسيم کرده و آن را با آب بشوييد. در حين شستن حواستان باشد که برگهايش از هم جدا نشوند.
۲. لابهلاي برگهاي کلم نمک بپاشيد و آن را براي حدود سه ساعت در دماي محيط بگذاريد تا کلمتان کاملا نرم شود و آب بيندازد. درون ظرفي آب، پودر چيلي، سير، زنجبيل، پيازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنيد. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامي آبکش کنيد.
۳. دستکش دست کنيد و بدون اينکه برگهاي کلم از هم جدا شود لا به لاي برگهايش را از موادي که آماده کرديد بريزيد. اين مواد را در ظرف در بسته قرار دهيد. کيمچي را دو روز در دماي محيط و سپس در يخچال نگهداري کنيد.