نماد آخرین خبر

طرز تهيه کيک ماربل وانيلي و شکلاتي؛ يک کيک فوق العاده خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه کيک ماربل وانيلي و شکلاتي؛ يک کيک فوق العاده خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ کيک ماربل يا همان کيک دو رنگ وانيلي و شکلاتي به دليل ترکيب طعم‌ها و رنگ‌ها هم ظاهر جذابي دارد و هم طعم آن نسبت به کيک‌هاي تک رنگ بسيار خوشمزه‌تر است. شايد به جرات بتوان گفت که اين کيک تنها کيکي است که حتي بدون کوچک‌ترين تزئيني باز هم زيبا به نظر مي‌رسد. در اين مقاله مي‌توانيد طرز تهيه کيک ماربل وانيلي و شکلاتي را  ياد بگيريد.

مواد لازم براي ۵ نفر

آرد: ۱ ليوان  دسته‌دار

بيکينگ پودر: ۱ قاشق چاي‌خوري

نمک: ۱/۴ قاشق چاي‌خوري

کره نرم شده در دماي اتاق: نصف ليوان دسته‌دار

شکر دانه ريز يا پودر قند: ۳/۴ ليوان دسته‌دار

تخم مرغ بزرگ با دماي محيط: ۱ عدد

زرده تخم مرغ بزرگ با دماي محيط: ۲ عدد

عصاره وانيل: نصف قاشق غذاخوري

دوغ يا ماست و آبي که به شکل دوغ درآمده با دماي اتاق: ۱/۳ ليوان دسته‌دار

شکلات تخته‌اي درشت خرد شده: ۶۰ گرم

طرز تهيه

در اولين مرحله از دستور طرز تهيه کيک ماربل بايد فر را با دماي ۱۷۷ درجه سانتي‌گراد روشن کنيد تا گرم شود. حال يک قالب کيکي ۹ اينچي را کمي چرب کنيد و کف آن يکي کاغذ روغني قرار دهيد و کنار بگذاريد. براي درست کردن کيک، آرد، بيکينگ پودر و نمک را در يک کاسه الک کنيد و کنار بگذاريد. کره را با سرعت زياد همزن بزنيد تا سبک و خامه‌اي شود، بعد از حدود ۱ تا ۲ دقيقه شکر دانه ريز را به کره اضافه کنيد. مواد را با کمک سرعت زياد همزن براي ۴ تا ۵ دقيقه خوب بزنيد. حال کناره‌هاي ظرف را با ليسک تميز کنيد و تخم مرغ‌ها را به ترکيب کيک اضافه کنيد و با سرعت کم همزن شروع به مخلوط کردن مواد کنيد.

بعد از اينکه کمي تخم مرغ‌ها ترکيب شدند، زرده‌هاي تخم مرغ را يکي يکي به کيک اضافه کنيد. سپس عصاره وانيل را داخل مواد بريزيد و سرعت همزن را زياد کنيد تا مواد خوب با هم ترکيب شوند. در اين مرحله همان طور که همزن با سرعت زياد در حال ترکيب کردن مواد است، مواد خشک را که از قبل با هم ترکيب کرده بوديد، به ساير مواد اضافه کنيد. حال بعد از ترکيب شدن مواد دوغ يا ماست ترکيب شده با آب را به آرامي به بقيه مواد اضافه کنيد. آن قدر مواد را با همزن بزنيد تا کاملاً ترکيب شوند.

طرز تهيه کيک ماربل وانيلي و شکلاتي؛ يک کيک فوق العاده خوشمزه

در مرحله دوم از دستور تهيه کيک ماربل يا کيک دو رنگ زبرا بايد يک ليوان فرانسوي از مواد کيک را برداريد. سپس شکلات تخته‌اي خرد شده را داخل يک ظرف براي ۲۰ ثانيه در مايکروويو قرار دهيد و يا روي بخار کتري بگيريد تا کاملاً آب شود. سپس شکلات آب شده را با آن ۱ ليوان از مواد کيکي که برداشته بوديد، ترکيب کنيد و مقداري از شکلات آب شده را براي روي کيک کنار بگذاريد. حال براي درست کردن کيک ماربل ابتدا خمير سفيد را داخل قالب بريزيد. سپس خمير شکلاتي را در چند طرف قالب پخش کنيد. شکلات‌هاي آب شده را نيز روي کيک پخش کنيد. بعد با کمک چاقو مواد کاکائويي را روي سفيد بکشيد تا کيک شکل زيباتري به خود بگيرد.

طرز تهيه کيک ماربل وانيلي و شکلاتي؛ يک کيک فوق العاده خوشمزه

کيک دو رنگ ماربل را براي مدت ۲۰ تا ۲۷ دقيقه در فر قرار دهيد تا پخته شود. سپس با استفاده از يک خلال دندان مطمئن شويد که کيک پخته است و آن را از داخل فر خارج کنيد. اجازه دهيد کيک ماربل شما براي چند دقيقه سرد شود و سپس آن را از داخل قالب جدا کنيد و در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره