نماد آخرین خبر

طرز تهيه آش شيله عدس تبريزي؛ مقوي و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه آش شيله عدس تبريزي؛ مقوي و خوشمزه

کتاب کاله/ از ميان آش‌هاي تبريزي، آش شيله عدس يک مدل آش ساده و خوشمزه است که فقط با برنج، عدس و بلغور و تره و پيازچه تهيه مي‌شود. اين آش محلي استان آذربايجان شرقي را مي‌توانيد به عنوان يک پيش‌غذا در کنار غذا‌هاي تبريزي مثل کوفته تبريزي يا حتي به عنوان غذاي اصلي مي‌توانيد سرو کنيد.

مواد لازم براي تهيه آش شيله عدس

عدس يک پيمانه
برنج نصف پيمانه
پياز دو عدد
گوجه فرنگي سه عدد
آب مرغ دو ليوان
آب يک ليوان

بلغور گندم نصف پيمانه
تره ريز شده يک پيمانه
پيازچه ريز شده نصف پيمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه آش شيله عدس

عدس، برنج و بلغور گندم را بايد از چند ساعت قبل به صورت جداگانه خيس کنيد.

يک قابلمه بزرگ روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن داخل آن بريزيد. پياز را به صورت نگيني خرد کرده و داخل روغن تفت دهيد. بعد از اين که پياز کمي طلايي‌رنگ شد، مقداري زردچوبه به آن اضافه کنيد تا بوي خاميش گرفته شود.

عدس را آبکش کنيد و همراه آب مرغ و آب به قابلمه اضافه کنيد تا عدس نيم‌پز شود.

بعد از اين که عدس نيم‌پز شد، برنج، بلغور و تره و پيازچه را اضافه کنيد. چون عدس نسبت به برنج و بلغور ديرتر مي‌پزد، اول بايد آن را اضافه کنيد. مدام آش را هم بزنيد تا ته نگيرد.

وقتي برنج دم کشيد از خامي درآمد و نرم شد، پياز و گوجه را اضافه کنيد تا آش آرام با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد.

آش شيله عدس آماده است. در ظرفي مناسب سرو کرده و نوش جان کنيد.

نکات طرز تهيه

مي‌توانيد به جاي آب مرغ از عصاره مرغ و آب استفاده کنيد.
مي‌توانيد مقداري پيازداغ را کنار بگذاريد و هنگام سرو با جعفري روي آش بريزيد.
کوفته تبريزي يک پيشنهاد فوق‌العاده است که مي‌توانيد به عنوان غذاي اصلي کنار اين آش سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره