نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شروع يک روز ويژه با مشتک صبحانه محلي و مقوي يزدي ها

منبع
غذالند
بروزرسانی
شروع يک روز ويژه با مشتک صبحانه محلي و مقوي يزدي ها

غذالند/ مشتک يزدي و يا مشتوک يزدي، يک نوع صبحانه محلي و خوشمزه استان يزد مي باشد. اين صبحانه با مواد اوليه مقوي و سالم چون گردو، پنير، سبزيجات، تخم گشنيز و… آماده مي شود. مي توانيد اين خوراکي خوشمزه و مقوي را به عنوان يک ميان وعده سالم و مقوي براي کودکان خود نيز آماده کنيد.

مشتک يزدي به معناي مشت کوچک، يک خوراکي سبک و مقوي است. علت نامگذاري اين خوراکي نيز به دليل روش تهيه آن و اندازه کوچک آن مي باشد. روش طبخ و مواد اين غذا، فرهنگ مردم يزد را در تهيه غذاهاي سالم و مقوي نشان مي دهد. البته در برخي از رسپي ها از ديگر مواد چون کنجد، ارده، زيره سبز و… نيز براي اين خوراکي استفاده مي کنند. شما نيز مي توانيد با توجه به سليقه و ذائقه غذايي خود برخي از مواد را به اين خوراکي محلي يزدي اضافه و از طعم آن لذت ببريد.

از ديگر انواع خوراکي هاي محلي و سبک مي توان به کرامبل سيب، کلوچه خرمايي، ناگت شکلات، پيروک مرکبات، تارت گردويي، قويماق، شلکينه، بليني، نان سيميت و… اشاره کرد.

 
چي لازم داريم:
نان خشک کوبيده شده: ۱ بشقاب
گردو: نصف ليوان
گوجه فرنگي: ۲ عدد
پنير: به مقدار لازم
پياز متوسط: ۱ عدد
سبزيجات معطر: ۳ قاشق غذاخوري
تخم گشنيز: به مقدار لازم
چطور بپزيم:
 گام 1پياز را پوست کرده و نگيني خرد کنيد.
 گام 2گردو را در غذاساز ريخته و ميکس کنيد.
 گام 3سپس نان، پنير، سبزيجات و پياز را نيز به غذاساز اضافه و مواد را ميکس کنيد.
 گام 4گوجه فرنگي را از وسط برش و با رنده ريز آماده کنيد.
 گام 5سپس مواد داخل غذاساز را در يک کاسه ريخته و با گوجه فرنگي مخلوط کنيد.
 گام 6تخم گشنيز را نيز در آخر به مواد اضافه و مخلوط نماييد.
 گام 7مواد را به خوبي ورز دهيد تا خمير آماده شود.
 گام 8سپس به اندازه يک گردو کوچک از مواد برداشته و در کف دست گرد و حالت بدهيد.
 گام 9تمام خمير مشتک يزدي را به همين صورت به شکل دلخواه آماده کنيد.
 
  

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره