خراسان/ در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه آشنا کنیم.

مواد لازم:
پیاز متوسط، پوست کنده شده و خرد شده - یک عدد
آرد گندم – یک قاشق غذاخوری
آب مرغ خانگی - ۴ فنجان
اسفناج خرد شده – ۴۰۰ گرم
نمک - به میزان لازم
خامه - نصف فنجان
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱- کره را داخل یک ماهیتابه متوسط روی حرارت آب کنید.

۲- پیاز را داخل آن بریزید و هم بزنید تا شفاف شود.

۳- سپس آرد را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مواد را به هم بزنید.

۴- آب مرغ را اضافه و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و اجازه دهید مایع به جوش بیاید.

۵- شعله را کم کنید و هر از گاهی مواد را به هم بزنید تا آرد خام به خوبی بپزد و مایع غلیظ شود. اسفناج‌ها را خوب بشویید و انتهای ضخیم آن را جدا کنید، سپس داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید.

۶- در کنار آن، یک ظرف بزرگ دیگر قرار دهید و داخل آن آب و یخ بریزید. مقدار مناسبی نمک داخل آب جوش بریزید و تمام اسفناج‌ها را داخل آب جوش قرار دهید.

۷- حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید تا اسفناج نرم شود و به رنگ سبز روشن در بیاید، سپس آن را با قاشق بزرگ یا توری از آب جوش در بیاورید و فوری داخل ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به سرعت سرد شود.

۸- اسفناج را داخل ظرف بچرخانید تا سریع‌تر سرد شود.

۹- اسفناج و آب مرغ غلیظ شده را داخل یک دستگاه مخلوط پوره‌کنید.

۱۰- سوپ را از یک صافی تمیز عبور دهید و داخل یک قابلمه بریزید. با استفاده از یک کفگیر موادی را که از صافی عبور نکرده‌اند، به خوبی فشار دهید تا حداکثر مایع از آن‌ها جدا شود.

۱۱- قابلمه را روی شعله کم بگذارید و خامه را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل، می‌توانید سوپ را با افزودن آب مرغ یا آب رقیق‌تر کنید و یا اسفناج خرد شده را به سوپ اضافه کنید).

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar