طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه، غذاي دلپذير زمستاني

خراسان/ در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه آشنا کنيم.
مواد لازم:
پياز متوسط، پوست کنده شده و خرد شده - يک عدد
آرد گندم – يک قاشق غذاخوري
آب مرغ خانگي - ۴ فنجان
اسفناج خرد شده – ۴۰۰ گرم
نمک - به ميزان لازم
خامه - نصف فنجان
روغن زيتون - يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
۱- کره را داخل يک ماهيتابه متوسط روي حرارت آب کنيد.۲- پياز را داخل آن بريزيد و هم بزنيد تا شفاف شود.
۳- سپس آرد را به آن اضافه کنيد و به مدت يک دقيقه مواد را به هم بزنيد.
۴- آب مرغ را اضافه و مواد را به خوبي با هم ترکيب کنيد و اجازه دهيد مايع به جوش بيايد.
۵- شعله را کم کنيد و هر از گاهي مواد را به هم بزنيد تا آرد خام به خوبي بپزد و مايع غليظ شود. اسفناجها را خوب بشوييد و انتهاي ضخيم آن را جدا کنيد، سپس داخل يک قابلمه بزرگ آب بريزيد و بگذاريد به جوش بيايد.
۶- در کنار آن، يک ظرف بزرگ ديگر قرار دهيد و داخل آن آب و يخ بريزيد. مقدار مناسبي نمک داخل آب جوش بريزيد و تمام اسفناجها را داخل آب جوش قرار دهيد.
۷- حدود ۳۰ ثانيه صبر کنيد تا اسفناج نرم شود و به رنگ سبز روشن در بيايد، سپس آن را با قاشق بزرگ يا توري از آب جوش در بياوريد و فوري داخل ظرف حاوي آب و يخ بگذاريد تا به سرعت سرد شود.
۸- اسفناج را داخل ظرف بچرخانيد تا سريعتر سرد شود.
۹- اسفناج و آب مرغ غليظ شده را داخل يک دستگاه مخلوط پورهکنيد.
۱۰- سوپ را از يک صافي تميز عبور دهيد و داخل يک قابلمه بريزيد. با استفاده از يک کفگير موادي را که از صافي عبور نکردهاند، به خوبي فشار دهيد تا حداکثر مايع از آنها جدا شود.
۱۱- قابلمه را روي شعله کم بگذاريد و خامه را به آن اضافه کنيد (در صورت تمايل، ميتوانيد سوپ را با افزودن آب مرغ يا آب رقيقتر کنيد و يا اسفناج خرد شده را به سوپ اضافه کنيد).