طرز تهيه کتف و بال مرغ در فر
بيتوته/ براي پخت کتف و بال روش هاي مختلفي وجود دارد. در اين مطلب يک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش مي دهيم.
طرز تهيه کتف و بال مرغ در فر :
مواد لازم براي تهيه ي بال مرغ ترد :
آرد يک سوم فنجان
پودر پاپريکا 1 قاشق غذاخوري
پودر سير1 قاشق چاخوري
نمکبه مقدار لازم
فلفل سياه1 قاشق چايخوري
فلفل کاين يک چهارم الي نصف قاشق چايخوري
کره3 قاشق غذاخوري
کتف و بال مرغ 10 عدد
طرز تهيه بال مرغ ترد در فر :
کتف و بال ها را کاملا تميز بشوييد و اجازه بدهيد آب آن ها کاملا کشيده شوند. سپس فر را روشن کنيد و روي دماي 210-220 درجه قرار بدهيد.
آرد، پودر پاپريکا، نمک و پودر سير، فلفل سياه و فلفل قرمز را در يک کيسه پلاستيکي با تکان دادن کاملا ترکيب کنيد.
پس از ترکيب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد اضافه کنيد. و خوب زير و رو کنيد. تا به آرد آغشته شوند.
داخل سيني فر کاغذ فويلي پهن کنيد و روي آن کره ي ذوب شده بريزيد. سپس بال ها را روي آن بچينيد.
اجازه بدهيد 30 دقيقه بپزند و باز آن ها را برگردانيد و اجازه بدهيد 30-40 دقيقه ديگر بپزند. کتف و بال ها بايد کاملا مغز پخت شوند. در اين روش آن ها سوخاري مي شوند.
کاتي براي تهيه کتف و بال برشته در فر :
• براي برشته شدن آن ها نيازي به اضافه کردن کره روي آن ها نيست زيرا کتف و بال با پوست است و خودش روغن دارد.
• مدت زمان پخت به دما و حرارت فر شما بستگي دارد. دقت کنيد زماني که مغز پخت شد و ترد شد آن زمان فر را خاموش کنيد. اگر زودتر شد مدت زمان کمتري قرار بدهيد و اگر نپخته بود مدت بيشتري به آن اجازه بدهيد تا بپزد.