logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه کتف و بال مرغ در فر

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهيه کتف و بال مرغ در فر

بيتوته/ براي پخت کتف و بال روش هاي مختلفي وجود دارد. در اين مطلب يک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش مي دهيم.
طرز تهيه کتف و بال مرغ در فر :
مواد لازم براي تهيه ي بال مرغ ترد :
 آرد يک سوم فنجان
 پودر پاپريکا 1 قاشق غذاخوري
پودر سير1 قاشق چاخوري 

نمکبه مقدار لازم
 فلفل سياه1 قاشق چايخوري 
 فلفل کاين يک چهارم الي نصف قاشق چايخوري
 کره3 قاشق غذاخوري
کتف و بال مرغ 10 عدد 

طرز تهيه بال مرغ ترد در فر :
کتف و بال ها را کاملا تميز بشوييد و اجازه بدهيد آب آن ها کاملا کشيده شوند. سپس فر را روشن کنيد و روي دماي 210-220 درجه قرار بدهيد.
آرد، پودر پاپريکا، نمک و پودر سير، فلفل سياه و فلفل قرمز را در يک کيسه پلاستيکي با تکان دادن کاملا ترکيب کنيد.
پس از ترکيب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد اضافه کنيد. و خوب زير و رو کنيد. تا به آرد آغشته شوند.
داخل سيني فر کاغذ فويلي پهن کنيد و روي آن کره ي ذوب شده بريزيد. سپس بال ها را روي آن بچينيد.
اجازه بدهيد 30 دقيقه بپزند و باز آن ها را برگردانيد و اجازه بدهيد 30-40 دقيقه ديگر بپزند. کتف و بال ها بايد کاملا مغز پخت شوند. در اين روش آن ها سوخاري مي شوند.

کاتي براي تهيه کتف و بال برشته در فر :
• براي برشته شدن آن ها نيازي به اضافه کردن کره روي آن ها نيست زيرا کتف و بال با پوست است و خودش روغن دارد.
• مدت زمان پخت به دما و حرارت فر شما بستگي دارد. دقت کنيد زماني که مغز پخت شد و ترد شد آن زمان فر را خاموش کنيد. اگر زودتر شد مدت زمان کمتري قرار بدهيد و اگر نپخته بود مدت بيشتري به آن اجازه بدهيد تا بپزد.
 

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره