آخرین خبر/ دمی گوجه(استانبولی پلو)

این مقدار که میگم واسه دو تا سه نفر کافیه.

من پوست گوجه رو گرفتم و نگینی کردم، می‌تونید رنده کنید هر طور سلیقه شماست

یه دونه پیاز نگینی رو با کمی زردچوبه تفت دادم، دو تا سیب زمینی کوچیک نگینی، چار تا گوجه نگینی، دوقاشق پیاز داغ و کمی فلفل سیاه اضافه کردم
دو پیمانه برنج که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو با دو لیوان آب و نمک ریختم، با حرارت متوسط، آب برنج که کشیده شد، دم گذاشتم.


از صفحه آشپزی پریسا

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar