ترفندهاي طلايي براي روغن کمتر و غذاهاي سالم تر

خراسان/ غذاهايتان را سالم سرخ کنيد
1- قبل از قرار دادن مواد غذايي داخل روغن ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبي گرم کنيد (حدود 190 درجه سانتيگراد). در اين حرارت در سطح ماده غذايي، لايه محافظي تشکيل ميشود و روغن نميتواند از ماده غذايي عبور کند.(اگر روغن تا اين درجه حرارت داغ نشده باشد، قبل از اينکه لايه عايق تشکيل شود، روغن به درون غذا نفوذ ميکند و باعث ميشود غذا حالت گريسي پيدا کند و اگر روغن زيادتر از حد داغ شود، باعث ميشود لايه محافظ قبل از آنکه غذا فرصت پخته شدن داشته باشد، بسوزد.)
2- قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذايي بپرهيزيد. نمک نقطه دود روغن را پايين ميآورد و باعث ميشود روغن زودتر تخريب شود. همچنين نمک باعث جذب رطوبت به سطح غذا وسبب مي شود موقع اضافه کردن غذا درون ماهيتابه، روغن به بالا پاشيده شود.
3- سبزيجات فريز شده را در حالت يخزده سرخ کنيد تا جذب روغن در آنها به کمترين ميزان برسد