طرز تهيه خورش اصيل ترش کباب محلي و معروف گيلاني
باشگاه خبرنگاران/ خورش ترش کباب يا بي جي کباب، يکي از انواع خورشهاي محلي و معروف گيلان ميباشد. احتمالا شايد اين خورش را همان کباب ترش معروف و خوش طعم به حساب آورده باشيد. اما اين خورش کمي با کباب ترش که البته اسم شان نيز يکي است، متفاوت ميباشد. اين خورش محلي را ميتوانيد به راحتي در منزل تهيه و با برنج دودي و يا پلو زعفراني سرو نماييد.
خورش ترش کباب ترکيبي از مرغ، بادمجان، سيب زميني و… بوده که همين مواد اوليه راحت و دردسترس آن باعث پرطرفدار شدن اين خورش در ميان خانمهاي خانه دار شده است. زمان طبخ اين خورش نيز کوتاه بوده و ميتوانيد خيلي سريع آماده و سرو کنيد.
مواد لازم
مرغ: ۲ تکه
سيب زميني: ۱ عدد
پياز متوسط: ۱ عدد
بادمجان: ۲ عدد
سير: ۲ حبه
گوجه فرنگي: ۲ عدد
آب: ۲ ليوان
رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
آبغوره: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سياه: به مقدار لازم
طرز تهيه
پياز را به ۴ قسمت برش دهيد.
مرغ و آب را در يک قابلمه ريخته و بر روي حرارت ملايم بگذاريد.
سپس پياز، سيرها، آبغوره و ادويهها را اضافه و بگذاريد مرغ بپزد.
سيب زميني را خلالي خرد و جداگانه در ماهي تابه سرخ کنيد.
سپس بادمجانها را پوست کرده و کمي نمک به آنها بزنيد.
بعد از پخت مرغ، ميتوانيد آن را جداگانه سرخ کنيد.
به آب مرغ، رب گوجه فرنگي را اضافه و مخلوط کنيد تا رنگ بگيرد.
سپس گوجه فرنگي را نيز حلقهاي برش بزنيد و به قابلمه اضافه و بعد از کمي جوشيدن خاموش کنيد.
بادمجانها را نيز سرخ و آماده کنيد.
حالا مرغ، سيب زميني، بادمجان و آب خورش را در ظرف مورد نظر بريزيد.