طرز تهيه خمير سمبوسه خانگي فوق العاده خوشمزه و ترد
باشگاه خبرنگاران/ بسياري از بانوان با استفاده از نان لواش مواد داخلي سمبوسه را درست ميکنند، اما استفاده از خمير ميتواند اين غذا را خوش طعمتر کند. در زير روش تهيه خمير سمبوسه را آورده ايم.
مواد لازم جهت تهيه خمير سمبوسه:
آرد ۳ پيمانه
روغن ذرت ۱/۳ پيمانه
نشاسته ۱ قاشق غذا خوري
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
آب ولرم به ميزان لازم
طرز تهيه خمير سمبوسه:
ابتدا روغن را با آرد به هم بزنيد و مخلوط کنيد به طوري که کاملا يک دست شوند. نشاسته را با کمي نمک و ادويه را با آب ولرم و روغن و تخم مرغ را مخلوط کنيد و به هم بزنيد و به هم بزنيد تا خمير نرمي شود. خمير نه بايد زياد شل باشد و نه زياد سفت بلکه بايد نرم باشد. روي يک سطح يا سيني کمي آرد بپاشيد و خمير را روي آن قرار داده و با وسيلهاي مثل وردنه آن را صاف کنيد و از آن گرديهايي کات کنيد. ميتوانيد هر بار به اندازهي يک پرتقال خمير برداريد و پهن کنيد.
مواد داخلي سمبوسه را در آن بريزيد و انتهاي آن را بچسبانيد و در روغن بگذاريد.
توجه کنيد که خمير نبايد ضخيم باشد تا محتواي داخلي سمبوسه در روغن و حرارت آن بپزد.