نماد آخرین خبر

طرز تهيه خوراک هندي دو پيازه مرغ ؛ تند و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه خوراک هندي دو پيازه مرغ ؛ تند و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ دوپيازه يا دو پيازه هندي يکي از لذيذترين خوراکي‌هاي هند و پاکستان است که در بسياري از شهر‌هاي ايران نيز تهيه مي‌شود. غذايي پر از طعم و عطر‌هاي مختلف که هم با گوشت، ميگو، سيب زميني (دو پيازه آلو) و هم تکه‌هاي مرغ تهيه مي‌شود. درست کردن اين غذا بسيار ساده است و اگر عاشق امتحان کردن طعم‌هاي جديد و ادويه‌جات جذاب هستيد، اين غذا يکي از بهترين پيشنهاد‌ها براي شما است. در اين مقاله مي‌توانيد طرز تهيه دو پيازه هندي با مرغ را  ياد بگيريد.

مواد لازم براي ۳ نفر

پياز درشت: ۳ عدد

کره: ۵۰ گرم

سير رنده شده: ۳حبه

زنجبيل زنده شده: ۱ قاشق مربا خوري

زردچوبه: ۱ قاشق چاي خوري

تخم گشنيز خرد شده: نصف قاشق چاي خوري

پودر چيلي يا فلفل قرمز: نصف قاشق چاي خوري

گوجه فرنگي: ۴ عدد

ماست: ۱ ليوان فرانسوي دسته‌دار

گشنيز تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوري

نعناع تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوري

ادويه گرام ماسالا: نصف قاشق چاي خوري

فلفل سبز تند: ۲ عدد

آبليموي تازه: به مقدار لازم

پودر زيره سبز: نصف قاشق چاي خوري

خامه: ۲۰ گرم

طرز تهيه دو پيازه مرغ هندي مجلسي

در اولين مرحله از تهيه دو پيازه گوشت مرغ بايد يکي از پياز‌ها را به صورت خلالي خرد کنيد. سير‌ها را پوست بگيريد و با استفاده از رنده ريز، رنده کنيد. زنجبيل را هم رنده کنيد. سپس بقيه پياز‌ها را با سير و زنجبيل داخل مولينکس يا غذاساز بريزد تا خرد شوند. زردچوبه و فلفل قرمز را نيز به آن‌ها اضافه کنيد و مواد خوراک مرغ دوپيازه هندي را خوب با هم ترکيب کنيد تا يکدست شوند.

در دومين مرحله از خوراک مرغ دوپيازه هندي بايد پيازي را که به صورت خلالي خرد کرده بوديد، به همراه کمي روغن، داخل يک ماهيتابه بريزيد. شعله گاز را با حرارت ملايم روشن کنيد. اجازه دهيد پياز کاملاً سرخ شود و رنگ آن طلايي رنگ شود. حال پوست گوجه‌ها را جدا کنيد و آن‌ها را به صورت نگيني خرد نماييد.

گوجه‌ها را همراه با کمي روغن داخل ماهيتابه بريزيد. پودر گشنيز و پودر زيره سبز را به آن اضافه کنيد. اجازه دهيد با شعله ملايم خوب پخته شود و طعم بگيرد. سبزيجات تازه خرد شده را نيز در همين مرحله به گوجه اضافه کنيد. سپس فلفل سبز‌ها را روي گاز کبابي کنيد و به صورت درسته به گوجه‌هاي خوراک مرغ دوپيازه هندي اضافه کنيد.

در اين مرحله از طرز تهيه دوپيازه مرغ بايد مرغ‌ها را به صورت مربعي برش بزنيد. سپس مقداري فلفل، نمک، ادويه گرام ماسالا و کره آب شده به آن اضافه کنيد. سپس ترکيب پياز و سير و ادويه‌جاتي که از قبل تهيه کرده بوديد را نيز به مرغ‌ها اضافه کنيد. مواد را خوب با هم ترکيب کنيد تا مزه‌دار شوند.

مرحله چهارم طرز تهيه دوپيازه مرغ؛ پخت غذا

در مرحله چهارم از تهيه دو پيازه گوشت مرغ بايد مرغ‌هاي مزه‌دار شده را داخل يک ماهيتابه بريزيد و مقداري تفت دهيد. سپس کمي آب به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد براي ۱۵ دقيقه پخته شود. لازم نيست مقدار زيادي آب اضافه کنيد. تنها مقداري که مرغ‌ها به خوبي پخت شود و آب غذا جمع شود. بعد از اينکه مرغ کاملاً پخته شد و آب غذا نيز جمع شد، مرغ و فلفل را از غذا خارج کنيد.

در آخرين مرحله از پخت دو پيازه گوشت مرغ بايد بعد از جدا کردن مرغ و فلفل‌ها همه مواد را داخل غذاساز يا مخلوط کن بريزيد. مواد دو پيازه هندي مجلسي را به خوبي مخلوط کنيد تا يک سس غليظ و يکدست درست شود. حال اين سس را داخل يک ماهيتابه خاموش بريزيد.

سپس در اين مرحله از پخت اين غذاي هندي لذيذ و مجلسي به مقدار دلخواه ماست به آن اضافه کنيد. وجود ماست در اين غذا علاوه بر خوش طعم شدن موجب تعادل طبع غذا نيز مي‌شود. حال شعله گاز را با حرارت ملايم روشن کنيد. سپس مرغ و فلفل را به سس اضافه کنيد و دو پيازه مرغ مجلسي را براي ۱۰ تا ۱۵ دقيقه ديگر روي شعله گاز قرار دهيد تا جا بيفتد. در نهايت دو قاشق خامه به غذا اضافه کنيد. مقداري آب ليمو ترش تازه به غذا بزنيد. در نهايت نيز غذا را داخل ظرف مناسب بريزيد و روي دو پيازه هندي مجلسي چند دانه فلفل سبز کامل يا خرد شده بريزيد و نوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar