نماد آخرین خبر

طرز تهيه و فوت و فن‌هاي دنده کباب اصيل کرمانشاهي

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه و فوت و فن‌هاي دنده کباب اصيل کرمانشاهي

باشگاه خبرنگاران/ دنده کباب يکي از لذيذترين انواع کباب ايراني است که اصالتي کرمانشاهي دارد. طرز تهيه دنده کباب با گوشت گوسفندي و گوساله مرسوم است. برخي دنده کباب را در فر و برخي روي گاز يا در تنور درست مي‌کنند. اما دنده کباب اصيل کرمانشاهي و دنده کباب شانديز روي منقل ذغالي يا باربيکيو تهيه مي‌شود. بسياري از افراد آن را با شيشليک اشتباه مي‌گيرند. اما بايد بدانيد که روش پخت و آماده کردن دنده کباب با شيشليک متفاوت است و براي تهيه آن از گوشت چرخ کرده نيز در کنار دنده استفاده مي‌شود. در اين مقاله از مجله کوروش مي‌توانيد با همه فوت و فن‌هاي طرز تهيه دنده کباب کرمانشاهي خوشمزه خانگي به سبک رستوراني و طرز تهيه سس مخصوص دنده کباب آشنا شويد.

مواد لازم براي ۲ نفر

دنده گوسفندي: ۴ عدد

گوشت گوسفندي: حدود ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري

آبليمو: ۱ قاشق غذاخوري

گوجه فرنگي درشت: ۲ عدد

پياز: ۱ عدد

زعفران دم کرده: ۲ قاشق

کره: ۵۰ گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهيه:

در اولين مرحله از طرز تهيه دنده کباب کرمانشاهي بايد گوشت گوسفند را به صورت درشت چرخ کنيد. سپس پياز را رنده کنيد و به همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه کنيد. يک دستکش به دست کنيد و گوشت و پياز را خوب با هم مخلوط کنيد. اين کار موجب مي‌شود تا گوشت انسجام بيشتري داشته باشد و راحت‌تر روي سيخ قرار بگيرد.
در دومين مرحله از تهيه دنده کباب رستوراني خوشمزه بايد نحوه سيخ زدن دنده کباب را به صورت درست و اصولي انجام دهيد. براي اين کار لازم است که ابتدا دنده‌ها را با استفاده از سيخ پهن به سيخ بکشيد. سپس گوشت چرخ کرده را در کنار دنده‌ها قرار دهيد و با استفاده از يک چاقو يا کاردک گوشت چرخ کرده را در کنار دنده‌ها پهن کنيد. از مهم‌ترين اصول نحوه سيخ زدن دنده کباب اين است که ۳ عدد سيخ پهن را هم زمان براي سيخ کردن دنده کباب‌ها استفاده کنيد. اين کار موجب مي‌شود که گوشت چرخ کرده از کنار دنده‌ها نريزد و جدا نشود.

در سومين مرحله از تهيه دنده کباب خوشمزه کرمانشاهي بايد منقل زغال را آماده کنيد. سپس کباب‌ها را به آرامي روي منقل قرار دهيد. ابتدا دنده کباب خوشمزه کرمانشاهي را روي حرارت قرار دهيد تا گوشت چرخ کرده به گوشت دنده بچسبد. سپس مدام کباب را بچرخانيد تا همه بخش‌هاي دنده کباب رستوراني خوشمزه به خوبي و به صورت يکدست پخته شود.

در آخرين مرحله از درست کردن دنده کباب اصيل کرمانشاهي بايد سس مخصوص آن را درست کنيد. براي اين کار مقداري کره داخل ماهيتابه بريزيد. گاز را با حرارت ملايم روشن کنيد و اجازه دهيد کره آب شود. سپس پوست گوجه فرنگي‌ها را جدا کنيد و آن‌ها را خرد کنيد و به ماهيتابه اضافه کنيد. گوجه فرنگي را خوب سرخ کنيد تا به روغن بيفتد. سپس رب گوجه فرنگي را به همراه کمي زعفران، آب ليمو ترش و نمک و فلفل به آن اضافه کنيد و خوب ترکيب کنيد. سس را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ بماند و جا بيفتد.

در نهايت بعد از درست کردن دنده کباب رستوراني خوشمزه، دو طرف کباب را به سس آغشته کنيد و اين کباب اصيل و خوشمزه را همراه با نان يا برنج ميل کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar