آموزش تهيه آبگوشت کشک لرستان

مجله دلگرم/ مواد لازم آبگوشت کشک لرستان:
۵۰۰ گرم گوشت آبگوشتي
۲ پيمانه نخود و لوبيا سفيد
۲ عدد بادمجان سرخ کرده
۱ عدد پياز درشت
۴ حبه سير
۲۵۰ گرم کشک
نمک و زردچوبه و نعنا خشک
روغن مايع
طرز تهيه آبگوشت کشک لرستان
نخود و لوبيا را از شب قبل خيس کنيد و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي کنيد و بشوييد. گوشت، نخود، لوبيا سفيد، نمک، پياز خرد کرده و حبه هاي سير را با ۵ پيمانه آب خوب بپزيد.
پس از اينکه يک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بريزيد و نيم ساعت مانده به پايان پخت آبگوشت، بادمجان هاي سرخ شده را هم اضافه کنيد. در آخر، کشک را اضافه کنيد تا چند جوش بزند.
کمي نعنا داغ درست کنيد و در آبگوشت بريزيد. وقتي آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف هاي جداگانه بکشيد.
گوشت، بادمجان، لوبيا و نخود را نيز با هم بکوبيد و با سبزي خوردن و نان سنگک سرو کنيد. به اين آبگوشت به زبان محلي ” دو گوله دودار” گفته مي شود و در فصل سرما بسيار طرفدار دارد.