طرز تهيه ساندويچ چيکن رپ يوناني خوشمزه و لذيذ

باشگاه خبرنگاران/ در اين مطلب طرز تهيه ساندويچ مرغ يوناني و سس رپ را به ۲ روش مختلف براي شما آماده کردهايم.
ساندويچ رپ يا ساندويچ پيچيده شده (Wrap Sandwiche) به خاطر طرز تهيه راحت و استفاده در محل کار و مدرسه و … حسابي طرفدار دارد و از طرفي موادي که در ساندويچهاي رپ به کار ميرود، بسيار متنوع است. اين مدل ساندويچها قابليت اين را دارند که همه سليقهها و طبعهاي غذايي را از گوشتخوار تا گياهخوار و وگان، پوشش دهند. در مهمانيها هم ميتوانند به عنوان يک پيشغذا يا فينگرفود خوشمزه، مورد استفاده قرار بگيرند. در اين مطلب طرز تهيه ساندويچ مرغ يوناني و سس رپ را به ۲ روش مختلف براي شما آماده کردهايم. با ما باشيد.
مواد لازم
نان پيتا: ۳ عدد
فيله مرغ: ۳ عدد
خيار: ۲ عدد متوسط
هويج: ۱ عدد
کاهو: به ميزان دلخواه
پودر سير: ۱/۴ قاشق چاي خوري
پاپريکا: ۱/۴ قاشق چاي خوري
سرکه بالزاميک: ۲ قاشق غذا خوري
آويشن و نمک: به ميزان دلخواه
مواد لازم براي سس رپ
جعفري ساطوري شده: به ميزان دلخواه
سير: ۲ حبه
پنير خامهاي: ۵۰ گرم
سس مايونز: ۲۰۰ گرم
ليمو ترش: ۱ عدد
نمک و فلفل: به ميزان دلخواه
طرز تهيه سس رپ ساندويچ
در يک ظرف مناسب، سس مايونز را با پنير خامهاي مخلوط کنيد و با همزن بزنيد يا در غذاساز بريزيد تا مايه يکدستي به وجود آيد. سير را له و اضافه کنيد. ميتوانيد از پودر سير هم استفاده کنيد. جعفري ساطوري شده و نمک را اضافه کنيد. آب ليمو را بگيريد و به سس اضافه کنيد. سس را به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد و سپس در ظرف مناسب سرو کنيد.
طرز تهيه ساندويچ رپ مرغ
فيلههاي مرغ را در يک ظرف يا زيپ کيف قرار دهيد و به آن سس بالزاميک، پودر آويشن، نمک، پاپريکا و پودر سير اضافه کنيد. مواد را به هم بزنيد تا به مرغها به سرکه و ادويهها آغشته شوند. مرغها را به مدت حداقل ۳۰ دقيقه استراحت دهيد. هرچه بيشتر مرغها هم مرينيت شوند، هم تردتر و هم خوشطعمتر ميشوند.
بعد از اينکه فيلهها کاملا طعم گرفتند، در يک تابه مقداري روغن بريزيد و فيلهها را در آن سرخ کنيد. فيلهها را برش بزنيد. کاهو، خيار و هويج را خلالي يا نگيني خرد کنيد. نانها را به اندازه دلخواه برش بزنيد و مقداري از سس را روي نان بريزيد. برشهاي کاهو، خيار و هويج را روي سس بريزيد و مرغ را به آنها اضافه کنيد. ساندويچ را بپيچيد و در ظرف مناسب سرو کنيد.
طرز تهيه ساندويچ رپ مرغ (روش ۲)
مواد لازم
گوجه فرنگي گيلاسي: ۱ ليوان دستهدار فرانسوي (خرد شده)
پياز (قرمز): ۱عدد کوچک
خيار: ۱ عدد
حمص نخود: ۳۰۰ گرم
نان: ۵ عدد
ران بدون استخوان يا سينه مرغ: ۸۰۰ گرم
آبليمو: ۳ قاشق غذا خوري
سير: ۳ حبه (له شده)
پودر آويشن: ۱/۲ قاشق غذا خوري
روغن زيتون: ۱/۴ ليوان دسته دار فرانسوي
فلفل سياه و نمک: به ميزان لازم
مواد لازم براي سس رپ ساندويچ
ماست يوناني: ۱/۲ ليوان دسته دار فرانسوي
آب ليمو: ۱ قاشق غذا خوري
شويد خشک: ۱/۲ قاشق غذا خوري
نمک: به ميزان دلخواه
طرز تهيه سس رپ
همه مواد لازم براي تهيه سس رپ (ماست، آبليمو، شويد خشک و نمک) را با هم مخلوط کنيد و چند دقيقه در يخچال قرار دهيد.
مرغ را با آبليمو، نمک، سير له شده، پودر آويشن، فلفل سياه و روغن زيتون، طعمدار کنيد و به مدت حداقل يک ساعت در ظرف دربسته در يخچال استراحت دهيد. پياز را به مدت ۵ دقيقه در آب سرد قرار دهيد تا طعم تند آن گرفته شود (در صورت دلخواه). سپس آن را خلالي و نازک خرد کنيد. خيار و گوجه گيلاسي را نگيني خرد کنيد.
مرغهاي طعمگرفته و نرم شده را درون تابه با روغن سرخ کنيد تا جايي که طلايي يا قهوهاي شوند. مرغها را به صورت نواري خرد کنيد. نانها را به اندازه دلخواه برش بزنيد و روي آنها را حمص بماليد. تکههاي مرغ را اضافه کنيد و روي آنها را خيار، گوجه و پياز خرد شده بريزيد. مقداري از سس ماست (سس رپ) را روي مواد داخل ساندويچ بريزيد و آنها را بپيچيد.
فوت و فنهاي طرز تهيه ساندويچ رپ مرغ يوناني
*ميتوانيد از نان لواش نازک، تورتيلا و تافتون هم در طرز تهيه ساندويچ رپ مرغ استفاده کنيد.
*براي اينکه ساندويچها باز نشوند، دور رپها را کاغذ ساندويچ يا فويل بپيچيد.
*به جاي مرغ ميتوانيد از ماهي بيکن و کالباس هم استفاده کنيد. در اين صورت ساندويچ رپ ماهي و ساندويچ رپ کالباس خواهيد داشت.
*اگر از سينه مرغ در طرز تهيه ساندويچ رپ استفاده کنيد، نسبت به ران بدون استخوان رژيميتر است.
* براي تهيه ساندويچ رپ وگان، به جاي مرغ و ماهي و کالباس، از حلقههاي بادمجان کبابي استفاده کنيد.
*به جاي حمص، ميتوانيد در طرز تهيه چيکن رپ از نخود پخته هم استفاده کنيد.
براي اينکه ساندويچهايتان طعم خاص و ويژهاي بگيرد، نصف آووکادو را له يا نگيني خرد کنيد و به مواد ساندويچ رپ اضافه کنيد.