نماد آخرین خبر

طرز تهيه خورش نازخاتون؛ غذاي جذاب گيلاني

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه خورش نازخاتون؛ غذاي جذاب گيلاني

ايرنا/ خورش نازخاتون نوعي خورش محلي استان گيلان است که با گوشت، سبزي، و بادمجان تهيه مي‌شود. 

مواد لازم براي خورش نازخاتون:

  • بادمجان کوچک و قلمي: يک کيلو
  • گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم
  • نعنا و جعفري و کمي اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل: به ميزان لازم
  • پياز: يک عدد
  • آبغوره: يک فنجان
  • روغن: به ميزان

طرز تهيه و دستور پخت خورش نازخاتون:

۱. ابتدا پياز را خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد.

۲. گوشت را به تکه‌هاي يکسان خرد کنيد و با پياز تفت دهيد.

۳. سه ليوان آب روي آن بريزيد و بگذاريد پخته شود.

۴. سبزي را خوب خرد کرده و سرخ کنيد وقتي گوشت تقريبا پخته شد سبزي سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنيد تا آب خورش تبخير شده و خورش جا بيفتد.

۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملايم سرخ کنيد تا مغز پخت شوند و بعد روي خورش بچينيد تا کمي هم با خورش دم کشيده شوند.

۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف ديس بچينيد و مواد گوشتي را هم وسط آن بکشيد و با پلو زعفراني ميل کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar