طرز تهيه خورش نازخاتون؛ غذاي جذاب گيلاني
ايرنا
بروزرسانی
ايرنا/ خورش نازخاتون نوعي خورش محلي استان گيلان است که با گوشت، سبزي، و بادمجان تهيه ميشود.
مواد لازم براي خورش نازخاتون:
- بادمجان کوچک و قلمي: يک کيلو
- گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم
- نعنا و جعفري و کمي اسفناج: ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
- پياز: يک عدد
- آبغوره: يک فنجان
- روغن: به ميزان
طرز تهيه و دستور پخت خورش نازخاتون:
۱. ابتدا پياز را خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد.
۲. گوشت را به تکههاي يکسان خرد کنيد و با پياز تفت دهيد.
۳. سه ليوان آب روي آن بريزيد و بگذاريد پخته شود.
۴. سبزي را خوب خرد کرده و سرخ کنيد وقتي گوشت تقريبا پخته شد سبزي سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنيد تا آب خورش تبخير شده و خورش جا بيفتد.
۵. بادمجانها را با حرارت ملايم سرخ کنيد تا مغز پخت شوند و بعد روي خورش بچينيد تا کمي هم با خورش دم کشيده شوند.
۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجانها را اطراف ديس بچينيد و مواد گوشتي را هم وسط آن بکشيد و با پلو زعفراني ميل کنيد.