برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه ناگت گياهي غذاي رژيمي خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه ناگت گياهي غذاي رژيمي خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه ناگت گياهي آشنا کنيم.

مواد لازم:
سيب‌زميني: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰ گرم
هويج: نصف پيمانه، پوره شده
پياز داغ: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
نخودفرنگي: يک‌چهارم پيمانه
ذرت: نصف پيمانه
پنير فتا: ۱۰۰ گرم
پودر سوخاري: به ميزان لازم
سس قرمز: به ميزان لازم براي سرو
نمک و پودر سير: به ميزان لازم
 


طرز تهيه:
سيب‌زميني را آبپز کرده و بدون آنکه ادويه يا نمک به آن بيفزاييد آن را پوره کنيد. هويج آبپز شده را هم پوره کرده و به سيب‌زميني اضافه کنيد.
در مرحله بعدي نخود سبز پخته را با پوره سيب‌زميني و هويج ترکيب کنيد و آن را به خوبي هم بزنيد. مي‌توانيد اين ترکيب را درون غذاساز بريزيد و آن را به‌خوبي هم بزنيد تا کاملا يکدست شود.
در اين مرحله پياز داغ، ذرت و پنير فتا را به پوره‌ها اضافه کنيد و آن را خوب هم بزنيد. درنهايت نمک، فلفل و ادويه‌ها را به پوره اضافه کنيد و اجازه دهيد در دستگاه به‌خوبي يکدست شود.

براي آخرين مرحله تهيه غذا کافي است اين پوره را به‌صورت گلوله‌هاي کوچک درآوريد و با مسطح کردنشان، آن‌ها را در روغن زيتون يا کنجد تف دهيد.

منبع:شبکه آشپزي

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره