خوراک رومانف روسي؛ يک غذاي فوق العاده خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ در گزارش زير طرز تهيه خوراک رومانف روسي را به شما آموزش ميدهيم.
در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه خوراک رومانف روسي آشنا کنيم.
مواد لازم
سينه مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۳۵۰ گرم
ژامبون مرغ به مقدار لازم
پياز يک عدد
زعفران دمکرده يک قاشق چاي خوري
کره سه قاشق سوپ خوري
آرد سه قاشق سوپ خوري
شير يک پيمانه
پنير پيتزا رنده شده ۳۵۰ گرم
نمک به ميزان لازم
طرز تهيه:
– ابتدا سينه مرغ را خرد کرده و با پياز حلقه شده و زعفران مخلوط کنيد و در يخچال قرار دهيد. صبر کنيد ۴ ساعت در يخچال بماند تا مزه دار شود.
– در يک تابه مقداري روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا روغن گرم شود. سپس مرغها را از يخچال بيرون آورده و در تابه ريخته و تفت دهيد تا مرغ پخته شود. بهتر است زير حرارت بلند باشد تا مرغها آب نياندازد. - در يک تابه ديگر قارچها را اضافه کرده و روي حرارت بالا قرار داده و تفت ميدهيم تا آب نياندازد. مقداري آبليمو به قارچها ااضافه کرده تا رنگ آنها سياه نشود.
– يک ظرف پيرکس آماده کرده و ديواره و کف آن را چرب ميکنيم. سپس مرغهاي تفت داده شده را در ظرف قرار داده و روي آن قارچ تفت داده شده را اضافه ميکنيم. روي قارچها را ورقهاي ژامبون قرار ميدهيم.
براي تهيه سس اين غذاي خوشمزه، ابتدا در يک قابلمه مقداري آرد وکره را با هم تفت ميدهيم و سپس شير را کم کم اضافه کرده و سريع هم ميزنيم تا گلوله نشود و به غلطت فرني برسد و در آخر مقداري نمک، فلفل بزنيد.
– وقتي سس آماده شد، سس را روي سطح مواد ريخته و کل سطح مواد را ميپوشانيم و در آخر پنير را روي سطح سس ميريزيم.
– ظرف را در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد قرار داده و روي بالاترين طبقه قرار ميدهيم تا روي خوراک طلايي شود. بعد از ۲۰ دقيقه غذا آماده است.