نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خواص حلوا ارده براي بدن

منبع
خراسان
بروزرسانی
خواص حلوا ارده براي بدن

خراسان/ يکي از فراورده‌هاي کنجدي محبوب بين ايرانيان، حلوا ارده است که به‌عنوان يک صبحانۀ مقوي يا ميان‌وعده‌اي انرژي‌زا مصرف مي‌شود. مادۀ اصلي تشکيل‌دهندۀ حلوا ارده، شهدي است که از کنجد گرفته مي‌شود و آن را ارده مي‌نامند. در اين مطلب قصد داريم فوايد و مضرات حلوا ارده را باهم بررسي کنيم.
 
  
  خواص 
*حلوا ارده از لحاظ سنتي طبع گرم و تر دارد، از اين رو براي تمام کساني که از سردي مزاج رنج مي‌برند، مادۀ غذايي بسيار مناسبي محسوب مي‌شود. براي مثال مي‌تواند سردي و درد مفاصل و استخوان‌ها را کاهش بدهد و انسداد‌ رگ‌ها را هم  از بين ببرد.
*مصرف حلوا ارده در رژيم غذايي روزانه باعث مي‌شود کم‌‌خوني و کمبود آهن در افراد و به‌ويژه‌ خانم‌ها از بين برود.

*ازآن‌جايي که حلوا ارده محصولي ديرهضم است، در انواع رژيم‌هاي کاهش وزن موردتوجه قرار مي‌گيرد. چون  فرد با خوردن آن‌ تا مدت زيادي احساس سيري مي‌کند و نيازي به مصرف وعدۀ غذايي بعدي ندارد.
*کلسيم بالاي حلوا ارده سبب تقويت سيستم حرکتي (استخوان‌ها و ماهيچه‌ها) در افراد کم‌توان و ورزشکاران مي‌شود.
*حلوا ارده براي افرادي که مشکلات گوارشي (مثل يبوست) دارند، فوايد بسياري دارد.
*حلوا ارده با افزايش اچ‌دي‌ال (چربي مفيد خون) باعث پيشگيري از انسداد عروق و سکتۀ قلبي هم  مي‌شود.
*خواص آنتي‌اکسيداني کنجد در حلوا ارده باعث مي‌شود اين ماده به يک ضدسرطان قوي تبديل شود.
  آثار بد براي بدن 
*به علت بالابودن قند حلوا ارده، مصرف زياد آن مي‌تواند براي بيماران مبتلا به ديابت خطرناک باشد.
*اگر پس از ميل‌‌کردن حلوا ارده، روند محافظت از دندان‌ها (استفاده از مسواک و نخ دندان) را درست انجام ندهيد، شيريني حلوا ارده به دندان‌هاي شما آسيب جدي خواهد زد.
*مصرف بيش‌ از حد حلوا ارده سبب تحريک دستگاه گوارش و معدۀ شما مي‌شود و ممکن است افراد را دچار اسهال کند.
*همان‌طور که اشاره کرديم، حلوا ارده کالري و چربي بالايي دارد، پس استفادۀ زياد آن موجب چاقي و اضافه وزن مي‌شود.
*طبع گرم حلوا ارده براي افرادي که خودشان مزاج گرمي دارند، مناسب نيست و ممکن است باعث افزايش غلظت صفراي آن ها شود.   

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره