برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

کوکوي قارچ، کم‌کالري و تقويت‌کننده پوست و مو

منبع
خراسان
بروزرسانی
کوکوي قارچ، کم‌کالري و تقويت‌کننده پوست و مو

خراسان/ احتمالا با خواص بي‌نظير قارچ براي پوست و مو آشنا هستيد. قارچ به‌تنهايي منبع غني از ويتامين‌هاي A، B، D است و مس و سلنيوم در خود دارد. به علاوه، اين کوکو براي کساني که رژيم دارند و به دنبال يک غذاي کم‌کالري هستند ،گزينه‌ بسيار خوبي است زيرا قارچ اصلا کالري ندارد.
1- ابتدا سيب زميني‌ها را آب‌پز و بعد رنده مي‌کنيم.
2- همه‌ مواد از جمله جعفري، قارچ، پياز، سير و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد مي‌کنيم.
3- سير و قارچ را در کمي روغن به مدت ۵ دقيقه تفت مي‌دهيم.
۴-  سيب زميني رنده شده، جعفري، فلفل دلمه‌اي، پياز و سير و قارچ تفت داده شده را در ظرفي مي‌ريزيم و بعد نمک، فلفل، آرد سفيد و تخم مرغ‌ها را نيز به آن‌ها اضافه مي‌کنيم. سپس مواد را خوب با هم مخلوط مي‌کنيم.
5- مواد را در کمي روغن داغ شده داخل تابه مي‌ريزيم و  با پشت قاشق صاف مي‌کنيم، در تابه را مي‌بنديم و اجازه مي‌دهيم با حرارت بپزد. بعد از آن که يک طرف کوکوي قارچ پخت، آن را برمي‌گردانيم تا طرف ديگر آن نيز بپزد.

کوکوي قارچ شما آماده است. مي‌توانيد آن را با گوجه، زيتون و سبزي تزيين و به عنوان ناهار، شام يا پيش‌غذا سرو کنيد.
   نکات کليدي 
*مواد را حتما ريز ريز خرد کنيد.
*براي سرخ کردن کوکوي قارچ اجازه دهيد روغن کاملا داغ شود و بعد مواد را داخل آن بريزيد.
*تخم مرغ‌ها را با احتياط به مايه‌ کوکوي قارچ اضافه کنيد. چون اندازه تخم مرغ‌ها متفاوت است، اول سه عدد تخم مرغ اضافه کنيد و اگر احساس کرديد به تخم مرغ بيشتري نياز دارد، يک عدد ديگر اضافه کنيد.
*بهتر است قارچ را به همراه کمي آب ليمو تفت دهيد تا سياه نشود.
*مي‌توانيد پياز را به صورت رنده شده نيز استفاده کنيد. در اين صورت حتما آب آن را کامل بگيريد، بعد به مواد اضافه کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره