برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

صفر تا صد تهيه کوکو سيب زميني براي شام

منبع
بروزرسانی
صفر تا صد تهيه کوکو سيب زميني براي شام

چي شي/ کوکو سيب زميني يکي از انواع غذاهاي بسيار پرطرفدار و خوشمزه ايراني است که با مواد و دستورهاي بسيار متنوعي تهيه مي شود. محبوبيت بيش از حد کوکو سيب زميني ۲ دليل اصلي دارد که يکي از اين دلايل اين است که اين غذا خيلي سريع آماده مي شود و مواد غذايي خاصي هم نياز ندارد؛ دليل دوم اين است که با اينکه کوکو سيب زميني با مواد غذايي ساده اي درست مي شود ولي خيلي خوشمزه و خوش طعم است و کمتر کسي را مي توانيد بيابيد که کوکو سيب زميني را دوست نداشته باشد. جالب است بدانيد همين محبوبيت و طعم عالي باعث شده است که کوکو سيب زميني در منوي بعضي رستوان ها جا باز کند، براي مشاهده اين آموزش آشپزي در ادامه با سايت آموزشي چيشي همراه باشيد.

مواد لازم براي ۴ نفر
سيب زميني۵ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
پياز ( اختياري )۱ عدد متوسط

شويد خشک ( اختياري )۱ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به اندازه کافي
زردچوبه و روغن به اندازه کافي
دستور پخت کوکو سيب زميني
 
 مرحله اول
براي تهيه کوکو سيب زميني مجلسي ابتدا بايد سيب زميني ها را آبپز کنيم ، براي اين مظنور ابتدا سيب زمني ها را مي شوييم سپس به همراه مقداري آب داخل يک قابلمه مناسب مي ريزيم و روي حرارت متوسط قرار مي دهيم تا سيب زميني ها به مدت ۲۰ دقيقه در آب جوش بمانند و آبپز شوند.
 
مرحله دوم
پس از اينکه پخت سيب زميني ها به پايان رسيد کمي صبر مي کنيم تا خنک شوند ( يا اينکه قابلمه را زير آب سرد قرار مي دهيم ) سپس پوست سيب زميني ها را مي گيريم و در ادامه سيب زميني ها را رنده کرده و داخل يک کاسه بزرگ و جادار مي ريزيم.
 
مرحله سوم

اضافه کردن پياز به کوکو سيب زميني اختياري است ولي باعث خوشمزه تر شدن و پفکي تر شدن کوکو سيب زميني مي شود. در ادامه پياز را رنده مي کنيم و پس از اينکه با فشار دست آبش را گرفتيم ، پياز رنده شده را به کاسه حاوي سيب زميني اضافه مي کنيم.

مرحله چهارم
در اين مرحله تخم مرغ را به صورت جداگانه داخل يک کاسه کوچک مي شکنيم ، سپس شويد خشک را به همراه مقداري نمک ، فلفل سياه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه مي کنيم. اضافه کردن شويد خشک علاوه بر اينکه عطر بهتري به کوکوي ما مي دهد باعث زيباتر شدن ظاهر کوکوها نيز مي شود.
 
مرحله پنجم
پس از اينکه مواد طعم دهنده را به تخم مرغ ها اضافه کرديم تخم مرغ ر خوب مخلوط مي کنيم تا بافت شان کاملا يکدست شود و رنگ شان کمي کِرِمي شود. در ادامه تخم مرغ را به کاسه حاوي سيب زميني اضافه مي کنيم و مواد را خوب مخلوط مي کنيم.
 
مرحله ششم

اگر زمان کافي داريد بهتر است براي مدت ۳۰ دقيقه تا ۱ ساعت مايه کوکو را در يخچال قرار دهيد تا منسجم تر شود. البته اگر عجله داريد مي توانيد در همين مرحله کوکوها را سرخ کنيد. در ادامه مقداري روغن در يک تابه تفلون مي ريزيم و اجازه مي دهيم روغن داغ شود.

مرحله هفتم
پس از اينکه روغن داغ شد به اندازه يک پرتقال کوچک از مايه کوکو بر مي داريم و با دست آنرا گرد مي کنيم و در آخر با فشار کف دست آنرا صاف کرده و به آرامي در  روغن داغ مي اندازيم تا سرخ شود. به همين ترتيب تمام کوکوها را سرخ کرده و به همراه نان سرو مي کنيم.

کوکو سيب زميني در فر
براي تهيه کوکو سيب زميني در فر ابتدا يک قالب مناسب انتخاب مي کنيم ، سپس با مقدار کمي روغن مايع کف و بدنه قالب را به خوبي چرب مي کنيم، سپس مايه کوکو را در کف قالب قرار داده و روي آنرا صاف مي کنيم.
در پايان يک فويل آلومينيومي بسيار نازک روي قالب مي کشيم و آنرا به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه ( به دليل متفاوت بودن حرارت فرهاي مختلف ) در فر قرار مي دهيم تا آماده شود. درجه حرارت فر براي پخت کوکو سيب زميني بايد ۱۸۰در جه سانتيگراد باشد.
 
کوکو سيب زميني زعفراني
اضافه کردن زعفران به مايه کوکو سيب زميني علاوه بر اينکه باعث خوشمزه تر شدن کوکو ها مي شود، باعث مي شود رنگ کوکوي شما طلايي تر نيز شود. براي مقدار مواد بالا يک تا دو قاشق غذاخوري زعفران دم کرده را به مايه کوکو اضافه مي کنيم.
 
کوکو سيب زميني با نان تست
اگر دنبال يک غذاي جمع و جور خوشمزه براي ميان وعده يا مجالس دورهمي هستيد، توصيه ما اين است که از کوکو سيب زميني با نان تست استفاده کنيد، اين غذاي خوشمزه علاوه بر اينکه طعم بسيار خوبي دارد، ظاهري مجلسي نيز دارد.

کوکو سيب زميني با نان باگت
يکي از روش هاي تهيه کوکو سيب زميني، قرار دادن مايه کوکو بين نان باگت است، که با نام کوکو سيب زميني لقمه اي شهرت يافته است. از اين روش به دليل اينکه نياز به نان و ريخت و پاش ندارد، بيشتر براي جشن ها و مراسم ها استفاده مي شود.

کوکو سيب زميني خام چيست؟
يکي از روش هاي پخت کوکو سيب زميني استفاده از سيب زميني خام است و به همين دليل اين نوع کوکو با نام کوکو سيب زميني خام شناخته مي شود. در اين روش به جاي ايتکه سيب زميني را ابتدا بپزيم، سپس با تخم مرغ ترکيب کنيم، سيب زميني را به صورت خام به مايه کوکو اضافه مي کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره