يکبار براي هميشه فرق کباب سلطاني و کباب بختياري

آخرين خبر/ شايد امروزه همه ما کباب سلطاني را، يک کباب کاملا ايراني بدانيم اما شايد برايتان جالب باشد که دستور پخت اين کباب در زمان ناصرالدين شاه از سرزمين هاي قفقاز وارد ايران شده است. دليل اين نام گذاري اين است که اين نوع کباب، به دليل فرآوري دشوارتر و همين طور گران بودن تا مدت ها تنها در مطبخ شاه و درباريان تهيه مي شده و بعد ها با رواج رستوران ها کم کم وارد منوي غذايي عموم مردم شده است. از طرفي ديگر همان طور که از اسم آن پيداست، کباب بختياري اصالتي ايراني داشته و آن هم بالاخص براي مهمانان خاص سرو مي شده است. در ادامه به تفاوت اين دو نوع کباب مي پردازيم.
کباب بختياري و سلطاني چه تفاوتي دارند؟
کباب سلطاني
چه چيزي مي تواند باعث شود تا يک سلطان دلي از عزا در بياورد؟ مسلما اينکه رضايت کاملي از غذاي مقوي و لذيذش ببرد! کباب سلطاني به شکل بي نظيري اين خواسته را بر طرف مي کند. براي تهيه اين کباب، براي هر فرد معمولا دو سيخ بزرگ سرو مي شود که شامل يک سيخ کباب کوبيده بزرگ و يک سيخ کباب برگ است. همان طور که مي دانيد، شيوه تهيه و آماده سازي اين دو کباب با هم متفاوت است و براي تهيه اين کباب به شکل سنتي ، از راسته گوسفندي و يا فيله گوساله استفاده مي شود.
کباب بختياري
با شنيدن نام کباب، بسته به اينکه طرفدار مرغ باشيد يا گوشت احتمالا تصوير چنجه مرغ يا گوشت به ذهنتان متبادر مي شود. کباب بختياري به شکلي ماهرانه هر دوي اين کباب ها را در يک سيخ به شما عرضه مي کند. چه چيزي از اين بهتر! همان طور که مي دانيد، گوشت مرغ در زمان کوتاه تري مغز پخت مي شود. براي اين کباب، گوشت و مرغ را يکي در ميان در کنار هم به سيخ مي کشند و براي اين که کباب در انتهاي پخت کاملا يک دست بپزد، گوشت آن را براي مدت زمان طولاني تري استراحت مي دهند تا به خوبي بيات شود.
سخن پاياني
هر دوي اين کباب ها، براي مهماني ها و مراسم رسمي بسيار مناسب هستند و مي توانند زينت آراي سفره شما باشند. انتخاب با خودتان است، البته بايد بدانيد تهيه کباب برگ و کباب بخيتاري در منزل کار سادگي نيست و نياز به تجربه دارد.