نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

آموزش شيريني ملکه بادام تابه اي براي سال نو

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ آموزش شيريني ملکه بادام تابه اي ملکه بادام بدون فر و بدون همزن

مواد لازم:

مواد لازم براي تهيه خمير : ارد سيصد و هفتاد و پنج گرم معادل سه پيمانه پودر قند صد و بيست و پنج گرم معادل يک پيمانه_ روغن جامد يا کره صد و هفتاد گرم (معادل سه چهارم پيمانه يعني از نصف پيمانه بيشتر)
تخم مرغ دو عدد هل يک ق م خامه صبحانه براي خمير پنجاه گرم بکينگ پودر يه ق چ 
مواد لازم براي رويه شيريني : عسل دويست گرم (معادل هشت ق غ) خامه صبحانه پنجاه گرم(دوق غ)
خلال بادام دويست گرم(يک و نيم پيمانه)
زعفران دم کرده سه ق غ
شکر صد گرم ( معادل چهار ق غ)

دستور تهيه

دوستاي عزيز اين مراحل درست شدن شيريني ملکه بادام هست. به نظر من اسمشو بايد بزارن ملکه شيريني ها چون هيچ شيريني عطر و طعمي که اين داره رو نداره يه شيريني بينهايت خوشمزه که پيشنهاد ميکنم درست کنيد و لذت ببريد مطمعنم اگه اين شيريني رو تست کنيد شيريني موردعلاقتون خواهد شد 

ابتدا روغن و پودر قند را حسابي با همزن دستي يا برقي بزنيد تا کرم رنگ شه و حجمش سبک شه. و بعد يکي يکي تخم مرغ و دو باره هم بزنيد و بعد هل و خامه را اضافه کرده و دو دقيقه هم بزنيد. حالا ارد و بکينگ پودر را مخلوط کرده الک کنيد و کم کم با قاشق اضافه کنيد و هم بزنيد در اخر خميري نرم بما ميده ک بدست نميچسبه تابه بيست و پنج در سي و پنج رو دو لايه کاغذ روغني پهن کردم و خمير رو صاف و يکدست با نوک انگشت پهن کردم.يک ربع زودتر شعله پخش کن را روي شعله بزرگ گاز با حرارت کمممم گذاشتم داغ شه‌. درب تابه رو بستم (بدون واشر) به مدت سي و پنح دقيقه اجازه بديد خمير بپزه وفقط کمي دورش طلايي شه.در اين زمان ک خمير داره پخته ميشه خلال بادام را توي ظرفي ريخته و با حرارت متوسط طلايي کنيد . مواظب باشيد زود ميسوزه تند تند هم بزنيد. بعد همه مواد رويه رو به بادام اضافه کنيد پنج دقيقه اي بزاريد جوش بخوره بعد خاموش کنيد بعد از پخت خمير همينجور که داغه مايه رويه رو روش ريختم صاف و يکدست سعي کنيد مايع رويه را همه جاي خمير پخش کنيد و اون شيره همه جاي خمير پخش شه. و دوباره درب تابه رو بسته با همون حرارت کم اجازه بديد سي دقيقه يعني تا زماني که دور شيريني طلايي شده باشه بمونه . بعد خاموش کنيد و بعد از نيم ساعت شيريني رو توي ي سيني بزاريد و اجازه بديد کاملا خنک شه و بعد با چاقوي تيز برش بديد. مزه و طعمش عاليه بافت زيري ترد و بيسکويتي و مواد رويه مزه سوهان ميده 
حتما درستش کنيد


از صفحه پوپک فود

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره