19
10
5.5K
19
10
5.5K
چي بپزم/ مواد لازم
گندم پوست کنده 3 کيلوگرم
گوشت گوسفند 1 کيلوگرم
کره 250 گرم
نمک 2 قاشق غذاخوري
آب 3 برابر ميزان گندم
طرز تهيه
گندم را از شب قبل خيس کنيد. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الي 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذاريد بپزد.
آنقدر هم مي زنيم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت بايستي ريش ريش شود ولي بقيه مواد را بايد با گوشتکوب کوبيد.
مرتب هم بزنيد وگرنه ته مي گيرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نياز دارد.
حليم را بعد از برداشتن از روي حرارت، مدتي در ظرف بماند تا خودش را بگيرد و سپس تزيين کنيد. 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچين را در کاسه اي با هم مخلوط کنيد و براي تزيين حليم استفاده مي شود. کره و روغن را دور شکر تزيين شده بريزيد.