طرز تهيه اسنک مرغ خوشمزه و لاکچري

مجله دلگرم/ اگر به دنبال يک غذاي جديد و خوشمزه هستيد، حتما اسنک مرغ را امتحان کنيد. اين غذا را ميتوانيد به راحتي در منزل تهيه کنيد.
مواد لازم براي تهيه اسنک مرغ:
سينه مرغ: يک عدد
آويشن: يک قاشق چايخوري
قارچ: ۳۵۰ گرم
فلفل دلمه اي: ۱ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
نان تست: يک بسته
رب گوجه: ۲ قاشق
گوجه: در صورت دلخواه
تخم گشنيز آسياب شده به دلخواه
پنير پيتزا به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي براي رومال کردن نان تست
يک عدد کنسرو ذرت
طرز تهيه اسنک مرغ:
اول سينه مرغ را با کمي آب جوش، يک عدد پياز، کمي زردچوبه و نمک بگذاريد بپزد. بعد از پخت ريش ريش کنيد و با قارچي که شسته و اسلايس کرده بوديد و فلفل دلمهاي نگيني مخلوط کنيد.
در اين مرحله از تهيه اسنک مرغ دو قاشق رب گوجه فرنگي را با يک ليوان آبجوش کاملا مخلوط کنيد و به مواد اضافه کنيد، در تابه را گذاشته و حرارت را کم کنيد. بگذاريد به مدت ده دقيقه پخته شود و آبش کاملا کشيده شود، در اخر ادويهها (آويشن و تخم گشنيز) و کنسرو ذرت را بدون آب اضافه کنيد.
در اين فرصت کنارههاي نان تست را با چاقو جدا کنيد و مقداري سس گوجه و کمي از مواد را بگذاريد، گوجه گيلاسي ورقه شده را روي آن بچينيد، مقداري آويشن هم روي آن بپاشيد.