نان تست چيا خوشمزه و ساده با طعم کره و عسل
چي شي/ نان هاي حجيم و فانتزي يکي از انواع نان هاي پرطرفدار به حساب مي آيد. گاهي نان ها را با فيلينگ و مغزهاي متنوع طبخ مي کنند. نان تست چيا، يکي از انواع نان هاي حجيم است که با آرد گندم و دانه چيا تهيه مي شود. اين نان از نان گندم ساده مفيد تر است. اين نان را مي توان با هر مواد غذايي ناني مانند خوراک ها يا سوپ ها استفاده کرد. همچنين مي توان براي تهيه اسنک ها از آن استفاده نمود، براي مشاهده آموزش طرز تهيه نان تست چيا در ادامه با سايت چي شي همراه باشيد.
مواد لازم نان تست چيا
شير گرم ۱ پيمانه
آب گرم يک سوم پيمانه
کره ذوب شده۳ قاشق غذا خوري
عسل۲ قاشق غذا خوري
خمير مايه۱۰ گرم
نمکيک و نيم قاشق چاي خوري
دانه چيايک چهارم پيمانه
آرد۳ پيمانه و سه چهارم پيمانه
طرز تهيه نان تست چيا
مرحله اول
براي تهيه نان تست چياي خوشمزه و مخصوص در ابتداي کار، کره را درون يک کاسه مي ريزيم و روي حرارت بخار کتري قرار مي دهيم تا ذوب شود. سپس يک کاسه بر مي داريم و شير گرم و آب و کره و عسل را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم.
مرحله دوم
سپس خمير مايه را هم به آن اضافه مي کنيم و به آرامي مخلوط مي کنيم. آرد و نمک را نيز با هم مخلوط مي کنيم و مايه اي که در مرحله اول تهيه کرديم، به آرد اضافه مي کنيم. سپس به آرامي مخلوط مي کنيم تا يک خمير منسجم بدست آيد.
مرحله سوم
خمير را حدود ۱۵ دقيقه با دست ورز مي دهيم. اگر ميکسر يا هم زن خمير در دسترس است مي توان ۸ دقيقه اين کار را با دستگاه انجام داد. هنگام ورز دادن خمير، دانه چيا را اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم تا با خمير به خوبي مخلوط شود.
مرحله چهارم
روي خمير را مي پوشانيم. سپس حدود يک و نيم ساعت در جاي گرم استراحت مي دهيم تا پف کند و حجم آن دو برابر شود. روي سطح کار را آرد پاشي مي کنيم. سپس پف خمير را با دست گرفته و روي سطح کار با وردنه باز مي کنيم.
مرحله پنجم
پس از اينکه خمير را به صورت يکدست باز کرديم، آنرا از يک طرف خمير را رول مي کنيم. در ادامه دو لبه خمير را در زير بهم مي چسبانيم، سپس روي نان را با نايلون مي پوشانيم و ۴۵ دقيقه استراحت مي دهيم. اين نان نياز به رومال ندارد.
مرحله ششم
اگر از قالب بدون در استفاده مي شود، اول کار کف قالب را چرب کرده و خمير را درون قالب مي گذاريم. سپس روي نان را با اسپري آب مرطوب مي کنيم. اگر قالب در دار بود، نياز به اسپري آب ندارد. فر را روشن مي کنيم و قالب را درون فر قرار مي دهيم.
مرحله هفتم
براي قالب در دار، دماي فر ۱۸۰ سانتي گراد انتخاب مي شود. براي قالب بدون در، ۱۶۰ درجه سانتي گراد براي فر انتخاب مي شود. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقيقه به خمير زمان مي دهيم تا پخته شود. سپس از فر خارج کرده و مي گذاريم تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و آن را برش مي زنيم.