دستور ويژه براي ديپ اسفناج و پنير خيلي خوشمزه
آخرين خبر/ اگه ميخواي يه کنار غذاي خوشمزه داشته باشي اين ديپ متفاوت رو بهت پيشنهاد ميکنم که ميتونه به عنوان پيشغذا هم سِرو بشه...
قبلاً بهتون گفته بودم که ديپ چيه؛ از خانواده سُسهاست ولي غليظ تر و سِفتتر!
طوري که روي غذا ريخته نميشه، معمولاً غذا رو داخلش ميزنن يا با نون ميخورنش.
کالري اين مقدار که براي ۴ نفر کافيه حدود ۶۳۰ درمياد.
مواد لازم
۳۰۰ گرم اسفناج
۲ حبه سير
۱ پياز کوچک خرد شده
۱ فلفل دلمهاي خرد شده
۱/۲ ق غ نمک
۱ ق غ آب ليمو تازه
۱ ق غ آويشن
۳۰۰ گرم ماست يوناني ( ۱ فنجان )
۱۲۰ گرم پنير پارمسان ( ۱ و ۱/۳ پيمانه )
۷۵ گرم پنير فتا خرد شده ( ۱/۲ پيمانه )
۲ ق غ روغن زيتون
مراحل
تفت دادن پياز با سير، نمک و آويشن در حد ۷ دقيقه
اضافه کردن اسفناج و آبليمو تازه و حرارت دادن در حد ۱ دقيقه
اضافه کردن ماست، پنير و فلفل دلمهاي به مواد
قرار دادن ظرف داخل فر (۱۷۵ درجه سانتي گراد حرارت از بالا و پايين ) ۲۰ تا ۲۵ دقيقه
از صفحه لقمه