نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه آش رشته مازندراني خوشمزه و مخصوص به روش اصلي

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه آش رشته مازندراني خوشمزه و مخصوص به روش اصلي

چي شي/ آش يکي از غذاهاي ساده و خوشمزه ايراني است که هميشه طرفداران زيادي دارد. يکي از انواع آش، آش رشته مازندراني است. اين آش يک غذاي سنتي مربوط به استان مازندران است که مانند آش رشته تهيه مي شود با اين تفاوت که از ماست چکيده نيز در کنار آش استفاده مي شود. اين آش بسيار خوشمزه است و مي توان براي افطار ماه رمصان آن را تهيه و سرو نمود. براي مشاهده آموزش طرز تهيه آش رشته مازندراني در ادامه با سايت چي شي همراه باشيد.

مواد لازم براي ۱۰ نفر
کشک۱ شيشه
رشته۱ بسته
پياز۱ کيلو
لوبيا۱ کاسه ماست خوري
عدس۱ کاسه ماست خوري
نخود در صورت دلخواه ۱ کاسه ماست خوري
سير داغ ۶ قاشق غذا خوري
ماست چکيده نيم کيلو گرم

سبزي آش
اسفناج۱ بسته
شنبليله۱ بسته
تره۱ بسته
گشنيز۱ بسته
نعناع۱ بسته
جعفري۲ دسته
سير سبز۱ دسته
طرز تهيه آش رشته مازندراني 
مرحله اول
براي تهيه آش خوشمزه مازندراني در ابتداي کار، پياز ها را شسته و پوست مي کنيم. سپس به صورت خلالي ريز خرد مي کنيم. يک تابه بر مي داريم و با کمي روغن روي حرارت قرار مي دهيم. سپس پياز ها را درون آن مي ريزيم و سرخ مي کنيم. 
 
مرحله دوم
بهتر است پياز ها را چند سري بريزيم و سرخ کنيم. هنگام سرخ شدن، فلفل و کمي نمک و زردچوبه به آن مي زنيم. سير را پوست کنده و به صورت حلقه اي نازک برش مي زنيم. سپس در يک تابه با کمي روغن سرخ مي کنيم و کنار مي گذاريم.
 
مرحله سوم
در اين مرحله لوبيا و نخود را يکي- دو روز قبل خيس مي کنيم تا نفخ آن گرفته شود. در اين مدت چند بار آب آن را عوض مي کنيم. عدس را هم جدا گانه ۳ ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم. سبزي ها را پاک کرده و مي شوييم.
 
مرحله چهارم
سپس بعد از اين که آب آن خارج شد و خشک شد، خرد مي کنيم. براي آش نياز نيست خيلي ريز خرد شود. يک قابلمه برداشته و با کمي آب روي حرارت قرار مي دهيم. سبزي را هم درون آن اضافه مي کنيم و مي گذاريم تا بجوشد.
 
مرحله پنجم
در اين مرحله حبوبات را اضافه کرده و درب قابلمه را مي بنديم تا به طور کامل بپزد. در ادامه وقتي حبوبات و سبزي ها به طور کامل پخت، در اين مرحله کشک و ماست را در يک کاسه ريخته و با کمي آب جوش رقيق مي کنيم تا با هم يکدست شوند.
 
مرحله ششم
سپس به قابلمه آش اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا به جوش آيد و با مواد آش ترکيب شوند. بعد از اين که ۱۰ دقيقه جوشيد، سير داغ و پياز داغ ها را اضافه کرده و مي گذاريم تا کمي بجوشد. سپس رشته ها را اضافه مي کنيم.

مرحله هفتم
در اين مرحله وقتي رشته ها را اضافه کرديم مدام هم مي زنيم تا ته نگيرد و آش که غليظ شد و رشته ها پخته شد، آش آماده است. آن را درون ظرف مناسب مي ريزيم و با پياز داغ و سير داغ و نعناع داغ و کشک تزيين مي کنيم.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره