نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه چيپس سرکه نمکي خوشمزه و مخصوص بازاري بدون فر

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه چيپس سرکه نمکي خوشمزه و مخصوص بازاري بدون فر

چي شي/ سيب زميني سرخ شده از دير باز مورد توجه مردم قرار گرفته است و طرفداراني دارد. همچنين چيپس هاي طعم دار کارخانه اي مجذوب همه مخصوصا کودکان و نوجوانان است. اما از آن جايي که اين چيپس ها داراي نگه دارنده هستند و ممکن است در روغن نامرغوب طبخ شوند، سالم نيستند. براي تهيه چيپس سرکه نمکي خوشمزه و ترد در خانه دستور زير تهيه شده است. چيپسي که با اين روش تهيه مي شود بسيار ترد و خوشمزه است و نسبت به چيپس هاي کارخانه اي سالم تر است. براي مشاهده آموزش طرز تهيه چيپس سرکه نمکي در ادامه با سايت چي شي همراه باشيد.

مواد لازم چيپس سرکه نمکي
سيب زميني به مقدار لازم
بکينگ پودر۱ قاشق غذا خوري
نمک۱ قاشق چاي خوري

سرکهنصف ليوان
يخ۱ ليوان
روغن براي سرخ کردنبه مقدار لازم
طرز تهيه چيپس سرکه نمکي 
مرحله اول
براي تهيه چيپس خوشمزه با طعم سرکه نمکي در ابتداي کار سيب زميني ها را شسته و پوست مي کنيم. سپس آن را با رنده آلماني يا پوست کن ورقه اي نازک مي کنيم. چند بار سيب زميني ها را مي شوييم تا نشاسته اضافي آن از بين برود.

مرحله دوم
در يک کاسه را آب سرد مي ريزيم. سپس ورقه هاي سيب زميني را به آن اضافه مي کنيم. بکينگ پودر و نمک و سرکه را به آب اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا مزه ها کامل مخلوط شود. سپس يخ را درون آن مي ريزيم و ۲۰ دقيقه زمان مي دهيم تا استراحت کند و مزه دار شود.
 
مرحله سوم
بعد از ۲۰ دقيقه آن را آبکش کرده و روي يک پارچه مي ريزيم تا خشک شود. يک تابه برداشته و با روغن روي حرارت قرار مي دهيم تا روغن داغ شود. سپس چيپس ها را درون روغن سرخ مي کنيم. تا ترد و پخته شود. در نهايت روي يک توري قرار مي دهيم تا روغن اضافه آن خارج شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره