طرز تهيه «کباب تابه اي زعفراني» مجلسي با عطري دل انگيز
نمناک/ “کباب تابه اي زعفراني” يا همان کباب ديگي از جمله محبوب ترين و پرطرفدارترين غذاهاي خانگي با گوشت چرخ کرده است که طرز تهيه ساده اي دارد و به دو روش خشک و آبدر طبخ ميشود.
مواد لازم براي تهيه کباب تابه اي زعفراني
گوشت چرخ کرده :350 گرم
پياز :1 عدد
گوجه فرنگي :3 عدد
سماق :1 قاشق غذاخوري سرخالي
پودر گلپر در صورت تمايل :1/2 قاشق مربا خوري
زعفران :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهيه کباب تابه اي زعفراني
پياز را بشوييد و با رنده ريز رنده کنيد. سپس آب آن را کاملا بگيريد و به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد.نمک، فلفل و پودر گلپر را هم اضافه کنيد و مواد را خوب ورز دهيد تا يکدست شوند.
کف تابه اي مناسب را کمي چرب کنيد و مخلوط مايه گوشت را کف تابه کاملا پخش کنيد و با پشت قاشق خوب فشار دهيد تا منسجم شوند.
چهار طرف ماهيتابه را تکه هاي کوچيک کره بيندازيد و بعد تابه را روي حرارت گذاشته و شعله را کم کنيد. در تابه را ببنديد تا گوشت خودش را بگيرد و کم کم بپزد.
بعد از تقريبا 10 دقيقه ميبينيم که گوشت تغيير رنگ داده، آب انداخته، خودش را جمع کرده و کوچيکتر شده.
در اين مرحله گوشت را به چند تکه مساوي تقسيم کنيد و نصف مقدار سماق را روي تمام سطح کباب بپاشيده و کمي زعفران دم کرده هم روي گوشت بريزيد.
حالا دوباره بعد از 10 دقيقه تکه هاي کباب را پشت و رو کنيد و روي طرف ديگرش هم بقيه سماق را بريزيد.
گوجه ها را چهار قاچ کنيد و مقداري نمک روي آنها بپاشيد و دور تا دور ماهيتابه بچينيد.
بعد از حدود 10 دقيقه گوجه ها هم نرم ميشوند و مزه آنها به خورد کباب ها ميرود.
دقت کنيد در تابه را ببنديد تا کباب سفت نشود.
بهتراست که کباب موقع سرو کردن مقداري آب داشته باشد تا نرم تر و لذيذ تر باشد.
نکته :
اضافه کردن گلپر کباب را لذيذ تر ميکند و کاملا سليقه اي است.