برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه «کباب تابه اي زعفراني» مجلسي با عطري دل انگيز

منبع
نمناک
بروزرسانی
 طرز تهيه «کباب تابه اي زعفراني» مجلسي با عطري دل انگيز

نمناک/ “کباب تابه اي زعفراني” يا همان کباب ديگي از جمله محبوب ترين و پرطرفدارترين غذاهاي خانگي با گوشت چرخ کرده است که طرز تهيه ساده اي دارد و به دو روش خشک و آبدر طبخ ميشود.
مواد لازم براي تهيه کباب تابه اي زعفراني
گوشت چرخ کرده :350 گرم
پياز :1 عدد
گوجه فرنگي :3 عدد
سماق :1 قاشق غذاخوري سرخالي

پودر گلپر در صورت تمايل :1/2 قاشق مربا خوري
زعفران :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 
طرز تهيه کباب تابه اي زعفراني
پياز را بشوييد و با رنده ريز رنده کنيد. سپس آب آن را کاملا بگيريد و به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد.نمک، فلفل و پودر گلپر را هم اضافه کنيد و مواد را خوب ورز دهيد تا يکدست شوند.
کف تابه اي مناسب را کمي چرب کنيد و مخلوط مايه گوشت را کف تابه کاملا پخش کنيد و با پشت قاشق خوب فشار دهيد تا منسجم شوند.
چهار طرف ماهيتابه را تکه هاي کوچيک کره بيندازيد و بعد تابه را روي حرارت گذاشته و شعله را کم کنيد. در تابه را ببنديد تا گوشت خودش را بگيرد و کم کم بپزد.
بعد از تقريبا 10 دقيقه ميبينيم که گوشت تغيير رنگ داده، آب انداخته، خودش را جمع کرده و کوچيکتر شده.
در اين مرحله گوشت را به چند تکه مساوي تقسيم کنيد و نصف مقدار سماق را روي تمام سطح کباب بپاشيده و کمي زعفران دم کرده هم روي گوشت بريزيد.
حالا دوباره بعد از 10 دقيقه تکه هاي کباب را پشت و رو کنيد و روي طرف ديگرش هم بقيه سماق را بريزيد.
گوجه ها را چهار قاچ کنيد و مقداري نمک روي آنها بپاشيد و دور تا دور ماهيتابه بچينيد.

بعد از حدود 10 دقيقه گوجه ها هم نرم ميشوند و مزه آنها به خورد کباب ها ميرود.
دقت کنيد در تابه را ببنديد تا کباب سفت نشود.
بهتراست که کباب موقع سرو کردن مقداري آب داشته باشد تا نرم تر و لذيذ تر باشد.

نکته :
اضافه کردن گلپر کباب را لذيذ تر ميکند و کاملا سليقه اي است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره