شويد قورمه خوشت خوشمزه و اصيل مازندراني براي سحري

غذالند/ شويد قورمه يک خورش خوشمزه مازندراني است که مواد اوليه آن گوشت قرمز يا مرغ، شويد و گوجه سبز است. اين خورش لذيذ را ميتوانيد همراه با کته و سالاد و ماست محلي سرو کنيد.
مواد لازم
مرغ:۱ عدد
شويد: نيم کيلوگرم
پياز سرخکرده: ۲ قاشق غذاخوري
آلوچه (گوجه سبز): نيم کيلوگرم
شکر: يک قاشق غذاخوري
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آرد ذرت: ۱ قاشق چايخوري (به دلخواه)
طرز تهيه:
۱- يک قابلمه متوسط برداريد و آن را روي حرارت گاز گرم کنيد. سپس پيازهاي خرد شده را همراه با روغن يا کره سرخ کنيد. بعد پيازها را از روغن در بياوريد.
۲- مرغها را در همين قابلمه سرخ کرده و طلايي کنيد.
۳- شويدهاي خرد شده را ۲ الي ۳ دقيقه تفت دهيد.
۴- روي گوجهسبزها را با چاقو شکاف ايجاد کنيد يا اگر حوصله داريد هسته هايش را بگيريد و به سبزي اضافه کنيد و کمي تفت دهيد، مرغ و پياز سرخشده را در ظرف بريزيد و به همراه ۲ پيمانه آب جوش، شکر و نمک و فلفل بگذاريد بپزد تا زماني که مرغ پخته شود. حالا صبر کنيد تا خورش جا بيافتد و به روغن بنشيند.
اين غذا به دليل داشتن گوجه سبز و شکر ملس است. اگر دوست داريد ترشتر باشد ميتوانيد به آن رب نارنج يا آب غوره بيفزاييد. گوجه سبزها را تکه تکه نکنيد، چون در هنگام پخت کاملا له ميشوند و در خورش معلوم نميشوند. براي زيباتر به نظر رسيدن ظاهر خورش و خوشمزهتر شدن آنها ميتوايند گوجه سبزها را نصف کرده يا فقط هسته شان را جدا کنيد. گوجه سبز سرشار از آنتي اکسيدان و ويتامين سي است و بدن را در برابر عفونتها و انواع و اقسام بيماريها مقاوم ميکند.
براي غليظتر کردن اين غذا ميتوانيد از آرد ذرت حل شده در آب سرد استفاده کنيد.